Tehnički kutak > Styling skutera
Undertail ?
PROOF:
--- Citat: DvdAerox - 14 Travanj, 2009, 19:55:30 ---ne trebaju ti nikakvi distanseri, mislim ja sam to bez zaserafio i drzalo je bez beda... nego recimi andy jel si kupio onaj stop sa zmigama od bgm-a? jel mi mozes rec shemu kako si sve montiro jer meni zmige ne blinkaju :dontknow:
--- Kraj citata ---
trebaju jer onda se previse savine i ne "prostaje" tako oko zadnjeg stopa......znam jer sam i ja tak htio napravit...
andy:
--- Citat: PROOF - 14 Travanj, 2009, 20:00:22 ---trebaju jer onda se previse savine i ne "prostaje" tako oko zadnjeg stopa......znam jer sam i ja tak htio napravit...
--- Kraj citata ---
Da, trebaju distanceri i namontiro sam i odmah skinuo jer ne sviđa mi se... Vratio sam stari undertail.. Ovaj ću stavit u prodaju.. :happy8:
A žmige blinkaju i sve 5 jer trebaš automat za žmigavce drugi, kupiš ga na SA i staviš, zamjeniš s originalnim i sve 5.. Jer su žmige sad u ovom faru od ledica i one daju drugačiju struju, il kaj ja znam, ubiti treba ti manja snaga automata... Ovaj je prejak.. Treba 2*5W
DvdAerox:
ne kuzim sta ti znaci onaj ne prostaje, ja sam stavio bez onih distansera i drzalo mi je i naogromnim vibracijama, malo je vise bilo savinuto da, ali nisam nikakvih problema imao.....
andy jel mi mozes dat link tog automata?
PROOF:
pristaje sam mislil napisat..... evo sad cu ubacit slikicu pa cu ti objasnit :)
EDIT:nemogu nac slikicu niti jednu na kojoj bit i mogao pokazat ali ne pase jer onda ima prostora izmedju fara i undera...
andy:
--- Citat: DvdAerox - 14 Travanj, 2009, 21:21:58 ---andy jel mi mozes dat link tog automata?
--- Kraj citata ---
http://www.scooter-attack.com/shop/artikel.php?s=&artnr=STR-667.00&modell=20&l=navigation
Takav isti imam i ja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju