Tehnički kutak > Styling skutera

Undertail ?

<< < (4/5) > >>

PROOF:
mislis tamo gdje je amortizer?

andy:

--- Citat: PROOF - 15 Travanj, 2009, 12:20:27 ---mislis tamo gdje je amortizer?

--- Kraj citata ---

Da poslikaš kak ti stoji s bočne strane di dodiruje bubreg i plastiku za suvozačeve noge.. Kak se one tu dodiruju i spajaju.. Aj ak ti nie problem.. :icon_thumright:
To :icon_thumright:

PROOF:
nema opce prostora kod mene :) :) trebas samo odrezat one 2 zakacke :) :) na bocnoj plastici i to je to :) ja sam to skalpelom odrezal.....a ak ne zelis to rezat uzmi lemilicu i napravi udubine na undertailu da to sjedne....ja sam rezal jer mi je lemilica u kur*u :)

andy:

--- Citat: PROOF - 15 Travanj, 2009, 12:46:35 ---nema opce prostora kod mene :) :) trebas samo odrezat one 2 zakacke :) :) na bocnoj plastici i to je to :) ja sam to skalpelom odrezal.....a ak ne zelis to rezat uzmi lemilicu i napravi udubine na undertailu da to sjedne....ja sam rezal jer mi je lemilica u kur*u :)

--- Kraj citata ---

Da, tak sam i mislio.. Al moj je malo drugačiji undertail i ima više prostora kod štopa i klima se sve kod bubrega i suvozačeva plastika jer je nemaš za kaj prišarafit.. Nekak mi to sve malo khm. :)

Ide na prodaju ipak moj... :laughing7:

PROOF:
to zbog ovih distavcera ima prostora.trebas ih stavit i nece bit....i kod mene je bilo prostora pa sam onda stavil distancere....i stezes po potrebi matice jer imaju onu gumicu i ne odvrcu se kako ih god malo stegnes....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju