Općenito > Generalno o skuterima
Tecnigas next r ili Leo vince zx
aerox92:
ni ja nzm shta je dobro za serijalu wisheili next r ili zx...neko sere po owome a neko po onome..jedino mozda anketa moze da pomogne :)
fatal1ty:
najbolje ti je slušat ljude koji su imali taj auspuh poput sebe i mene,a ne nekog kome se sviđa,a nikad ga nije imao,štelao i tako dalje...
seba:
--- Citat: fatal1ty - 24 Svibanj, 2009, 17:16:02 ---najbolje ti je slušat ljude koji su imali taj auspuh poput sebe i mene,a ne nekog kome se sviđa,a nikad ga nije imao,štelao i tako dalje...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
ja bi na tvom mjestu uzeo tecnigas,jer je jeftiniji,a skoro isti kao i zx. nece bit neke velike razilke izmedju ta dva auspuha i da tecnigas je krom tako da nemas brige od hrdjanja.
da ja biram tu bi presudila cijena izmedju ta dva auspuha-na serijali i base kitu ce bit i jedan i drugi super
benelli:
ma tebi je dobar technigas ali ja neznam sta da stavim posto imam malossi sport nebi bas da vrti velike okretje i da se ne cuje pre jako samo to mi je vazno zvuk i da ne vrti velike okretaje mislim ne nešto tipa nardo
ja sam imao u planu technigas ali sad neznam ti seba kazes da se tebi dosta cuo pa neznam kako bi se meni cuo
seba:
--- Citat: benelli - 24 Svibanj, 2009, 18:18:13 ---ma tebi je dobar technigas ali ja neznam sta da stavim posto imam malossi sport nebi bas da vrti velike okretje i da se ne cuje pre jako samo to mi je vazno zvuk i da ne vrti velike okretaje mislim ne nešto tipa nardo
ja sam imao u planu technigas ali sad neznam ti seba kazes da se tebi dosta cuo pa neznam kako bi se meni cuo
--- Kraj citata ---
meni se dota cuje jer i vrti 11000 na mom kitu,na sportu bi nekih 9000 pa bi se i cuo dosta manje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju