Općenito > Generalno o skuterima

Tecnigas next r ili Leo vince zx

(1/18) > >>

aerox92:
znam da je bilo dosta tema o auspusima al me konkretno zanima koji od owa 2 auspuha je bolji?
Razlog zbog cega bi uzen Tecnigas je zbog toga sto je 125eura + to sto je hromiran....dok je Leo vince zx 165eura.

sanatorium:

--- Citat: aerox92 - 14 Travanj, 2009, 18:20:42 ---znam da je bilo dosta tema o auspusima al me konkretno zanima koji od owa 2 auspuha je bolji?
Razlog zbog cega bi uzen Tecnigas je zbog toga sto je 125eura + to sto je hromiran....dok je Leo vince zx 165eura.

--- Kraj citata ---

pa ako su dobro ustelane auspuse tecnigas next-r je malo bolji ( imalo je neki test i mislim da minarelli masina so ZX je izvadila 4.2kw a so Next-R je izvadila 4.3kw ali ga nemogu naci ) e sad jedina mana ZX je to sto je preskupij i puno hrdza za razliku od Next-r koj je i plus hromirani i jeftinij ( samo jedina mana na Next-r je to sto max. snagu vadi na oko 8200-8500rpm i zato se puno tesko steluje na seriski cilindar ali kad je dobro ustelan skut dobro i ide ) evo ti i video kako ide peugeot jet force so next-r treba mu oko 16-17sek do 80km/h    i evo kako ide so ZX treba mu oko 18-19sek do 80km\h   

aerox92:
pa lijepo ide owaj peugeot..al ewo pokusawam dda nadjem neke usporedbe owa 2 spuha na minarelli masini! :)
a kakwi su shto se tice kwaliteta?

aeroxtuning:
leo vince je dosta kvalitetan,mislim da je i tehnigas.bolje uzmi tehnigas :D

dino gp1:
Od ta dva bi uzeo tecnigas jer je tiši i kromiran je... u kvaliteti (mislim) nema velike razlike!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju