Općenito > Generalno o skuterima
Tecnigas next r ili Leo vince zx
boleee:
Pa sta da mu ja kazem nego da je zx odlican auspuh :D
aerox92:
.a dobro sebi se dosta dere jer vrti 11000....meni na serijali bi dosta manje wrtio pa bi i bio tishi.
aerox92:
--- Citat: aerox92 - 24 Svibanj, 2009, 19:06:53 ---.a dobro sebi se dosta dere jer vrti 11000....meni na serijali bi dosta manje wrtio pa bi i bio tishi.
--- Kraj citata ---
ewo mogu da nabawim Stage 6 pro replica chrome po istoj cijenikao i Tecnigas next-r chrome?
shta da uzmem!
glasovi su izbrisani!GLASAJTE! :)
Pupo:
Al ga i ti trujes. ZA mjesec dana ces opet obrisat glasove i ubacit jos neki spuh u izbor! Kupi next r i prtna. Pitaj majica saforuma kakva iskustva ima sa stage6. Sve ti je to tu negdje. ZXa ima svako, stage6 je malo teze postelat i malo losija završna obrada. Stisni zube i kupi vec jednom pa se vozi ko covijek!
aerox92:
--- Citat: Area51 - 06 Lipanj, 2009, 10:38:25 ---Al ga i ti trujes. ZA mjesec dana ces opet obrisat glasove i ubacit jos neki spuh u izbor! Kupi next r i prtna. Pitaj majica saforuma kakva iskustva ima sa stage6. Sve ti je to tu negdje. ZXa ima svako, stage6 je malo teze postelat i malo losija završna obrada. Stisni zube i kupi vec jednom pa se vozi ko covijek!
--- Kraj citata ---
xaxa..pa jbg..skupljam pare :) a zelim da uzmem neshto shto valja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju