Općenito > Generalno o skuterima

Tecnigas next r ili Leo vince zx

<< < (16/18) > >>

seba:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 24 Svibanj, 2009, 11:03:11 ---imat ces zvuk slican ko sa serijskim spuhom...meni ima bolji zvuk zx..

--- Kraj citata ---
bas ne znam,moj next r se dere i to dosta :toothy9:

fatal1ty:
ja sam imo ixil koji je isti k**ra* ko tecnigas,i taj auspuh je prvoklasno smeće,od kvalitete do performansi...prije bi kupio zx,imo sam rr-a to mi je bio prvi spuh i to je klasa iznad tecnigasa.Po kvaliteti definitivno,po performansama sam čito da je tecnigas kao bolji,ali ja to smeće nikak nisam mogo uštelat da ide bolje nego zx/rr...

seba:

--- Citat: fatal1ty - 24 Svibanj, 2009, 16:49:59 ---ja sam imo ixil koji je isti k**ra* ko tecnigas,i taj auspuh je prvoklasno smeće,od kvalitete do performansi...prije bi kupio zx,imo sam rr-a to mi je bio prvi spuh i to je klasa iznad tecnigasa.Po kvaliteti definitivno,po performansama sam čito da je tecnigas kao bolji,ali ja to smeće nikak nisam mogo uštelat da ide bolje nego zx/rr...

--- Kraj citata ---
to sam i ja cuo,ali sad kad ga imam uvjerio sam se upravo suprotno,ja sam jako zadovoljan s njim-s obzirom na cijenu.
meni crti oko 11000 i konacna je 120 po ravnom po cageru,ja sam zadovoljan :icon_biggrin:

aerox92:
ewokao shto widish sa jedne strane pljuju po next r-u dok sa druge strane ga hvale :)
al meni se swidja :)

benelli:

--- Citat: aerox92 - 24 Svibanj, 2009, 16:54:45 ---ewokao shto widish sa jedne strane pljuju po next r-u dok sa druge strane ga hvale :)
al meni se swidja :)

--- Kraj citata ---
ja sad niti neznam sta bi uzeo dali technigas ili naznam ni ja sta koji je spuh dobar za base ne sad da mi vrti kozna koje okretaje i da se ne cuje jako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju