Općenito > Generalno o skuterima

Tecnigas next r ili Leo vince zx

<< < (15/18) > >>

benelli:

--- Citat: Area51 - 24 Svibanj, 2009, 12:08:43 ---Što bih ja dao da mogu kupit rezu a da ima zvuk ko serijala! Da ja biram išao bi na next r jer je zx isfuran, skuplji...

--- Kraj citata ---
e bas to ja nevolim da mi prdi ko lud pa kad idem đir po gradu svi nesto seru sta bi dao da mi se cuje jos sad sa kitom i sa polini spuhom ko serijala,imam u planu i ja taj technigas po izgledu mi je super i po cijeni jos samo kad bi znao kakav je po zvuku nebi volio nesto kao zx da mi se cuje jer to mi je pre jak zvuk

VoRdA_NRG_MC3:
zx ima solidan zvuk..nije ni prejak a ni preslab..malossi mhr ima jaci zvuk...

SlowRider:

--- Citat: Area51 - 24 Svibanj, 2009, 12:08:43 ---Što bih ja dao da mogu kupit rezu a da ima zvuk ko serijala! Da ja biram išao bi na next r jer je zx isfuran, skuplji...

--- Kraj citata ---

Ja imam rezu koja je uvjerljivo tisa od ZX-a i serijskog auspuha bez katalizatora  :frajer:

Pupo:

--- Citat: SlowRider - 24 Svibanj, 2009, 12:27:12 ---Ja imam rezu koja je uvjerljivo tisa od ZX-a i serijskog auspuha bez katalizatora  :frajer:

--- Kraj citata ---

De podijeli to s nama. Jesi kupio gotovu spulju ili si sam kemijo?

boleee:
Kada smo juce isli u grad nas par , drug sa beverlyem uopste necuje svoj motor pored mene zbog zx , to je mozda mala mana jer previse prdi :)  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju