Općenito > Propisi

propisi i skuter

<< < (3/5) > >>

Padawan:

--- Citat: majic_sk - 13 Travanj, 2009, 18:55:16 ---oprosti, ali koja je onda poanta ove teme...neželiš ništa jače od 50ccm, jer nemaš vozačku te ne želiš polagat A kategoriju...
kupuješ skuter od 50ccm, al ti smeta što je blokiran na 45kmh...ti bi se vozio brže (80kmh) ali te strah da te murija ne zaustavi i napiše 500kn kazne...neželiš stavljat električnu blokadu jer si ti takav baksuz da će ti nać prekidač...

bez uvrede, al tebi nema pomoći...

niš ti ne paše...kupi si bicikl najbolje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

poanta je slijedeca.
kupujem skuter ovaj mjesec ali posto je jednog dana morao doci dan kad bu skuteri od 50 cc vozili po zakonskom ogranicenju a taj dan je mislm dosao onda mi nema smisla kupovati niti runnera,nrg,vespu btw imao sam nrg pure jet i vespu s50 deblokiranu jer bu i oni i baaotian isao 50 po zakonu ili placaj kaznu kad te stopaju .
a kaj se tice  A kat niti zelim niti hocu polagati i placat im nekaj kaj bi trebao imati i ovako.
japanci su to fino rijesili i francuszi ak neznaju napraviti nek prepishu onda hebem ih nesposobne jer vani je normalno da s b kat vozis do 125 cc a pogotovo ak imas 35 godine ko ja , .......mislim ne omalovazavam nikog al nije isto da ja vozim 125cc koji sam jos k tome profesionalni vozac i neko sa 16 godina eto.........
a kaj se tice straha i murije tu si malo falio jer nije me strah murije nego kazne tj kuna i ako imas dvoje male dijece i zenu koja bu me razapela ak bum placo 500 kuna za odblokiranog skutera svaki put kad me uhvate i dopraTE NA VANREDNI........
glede el .blokade ak stvarno mislis da policija ne zna za to i da ti nemrrju naci ili da si superduper inteligentniji od njih onda uzivaj u brzini skutera i kaznama .
eto to me muci :toothy9: :frajer:
nisam rekao da ne zelim nish jace od 50cc, jer zelim 125 cc i to mi je dosta .meni ne treba nis vishe i jace od 125cc.to mi je taman i ne pale me ni 500 cc ni 1300 cc ni bilo kaj.
nebi vjerovao al ima ljudi kojima je dosta i 125cc ali zbog njubara prisiljeni smo na 50cc.

Padawan:
btw jel znas zakaj uopce 125 cc postoje?
bas zato za ljude poput mene da nemoraju polagati a kat a da mogu voziti nekaj . ;D ;D :laughing4: :jumping: :skuter: :skuter:
a fala bogu takih nas ima dosta  :hello: :hello: :hello:

skky:
staviš el. blokadu, sakriješ prekidač na dobro mjesto i nitko ti nemože ništa!

3alfa3:

--- Citat: skky - 13 Travanj, 2009, 21:15:41 ---staviš el. blokadu, sakriješ prekidač na dobro mjesto i nitko ti nemože ništa!

--- Kraj citata ---

Zasto bi ga sakrivao? Kaj ga je zabranjeno imat?

Adler:
Najjednostavnije ti je rijesenje za sada 2000 za A-kat i 2000 za vespu i problem rijesen.
Danas sutra kad se pobarabis a dica odrastu uzet ces si nekog chopera ili Bmw-a i ti i zena godisnji koristite na motoru i dis veceg gusta. :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju