Općenito > Propisi

propisi i skuter

<< < (2/5) > >>

Padawan:
da ak vidi da idem 80 a na vanrednom 50 znat ce da imam el blokadu i opet sam banana :toothy12:.
ak se zainati naci ce mi i el blokadu i 1000 drugih stvari pa bu kazna bila mojih 5 placa :laughing7: :laughing7:.
sad je oko 500 kuna kazna za deblokadu jel?
2-3 put mjesecno nek me skine pffff pa bicu vise po tehnickim pregledima nek s zenom hebiga ne valja nikako

PROOF:
jbt cega se bojis tako........stvarno ti se da vozit 45 po cesti??

Padawan:
a naravno da mi se neda ali znam da bum lego kad tad i kad me opere par puta sa 500 kuna nebu mi vishe ni do voznje.pa odi na tehnicki pa odi na muriju pa cekaj tamo pa cekaj amo  :violent1: :violent1: :violent1:

ili da skinem blokadu jurim 80 ,obucem haljinu i nabijem kacigu valjda me nebu zaustavljali hehe :toothy9: ;D

majic_sk:
oprosti, ali koja je onda poanta ove teme...neželiš ništa jače od 50ccm, jer nemaš vozačku te ne želiš polagat A kategoriju...
kupuješ skuter od 50ccm, al ti smeta što je blokiran na 45kmh...ti bi se vozio brže (80kmh) ali te strah da te murija ne zaustavi i napiše 500kn kazne...neželiš stavljat električnu blokadu jer si ti takav baksuz da će ti nać prekidač...

bez uvrede, al tebi nema pomoći...

--- Citat: Padawan - 13 Travanj, 2009, 11:59:47 ---da ak vidi da idem 80 a na vanrednom 50 znat ce da imam el blokadu i opet sam banana :toothy12:.
ak se zainati naci ce mi i el blokadu i 1000 drugih stvari pa bu kazna bila mojih 5 placa :laughing7: :laughing7:.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Padawan - 13 Travanj, 2009, 12:39:02 ---a naravno da mi se neda ali znam da bum lego kad tad i kad me opere par puta sa 500 kuna nebu mi vishe ni do voznje.pa odi na tehnicki pa odi na muriju pa cekaj tamo pa cekaj amo  :violent1: :violent1: :violent1:

--- Kraj citata ---

niš ti ne paše...kupi si bicikl najbolje  :icon_thumright:

igor27:
a zakaj nečeš A polagati ??? ??? ??? ???

kupiš neki skuter 125 ili 250 i voziš se bez beda jer ako ti misliš da češ  tolike kazne plačat bolje položi i bez brige si :icon_thumright:

jer ovo sve kaj pišeš sorry ali nema smisla

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju