Općenito > Propisi

propisi i skuter

<< < (4/5) > >>

luna500rr:

--- Citat: Adler - 14 Travanj, 2009, 00:34:46 ---Najjednostavnije ti je rijesenje za sada 2000 za A-kat i 2000 za vespu i problem rijesen.
Danas sutra kad se pobarabis a dica odrastu uzet ces si nekog chopera ili Bmw-a i ti i zena godisnji koristite na motoru i dis veceg gusta. :toothy10:

--- Kraj citata ---

oko dva puta vise

Adler:

--- Citat: luna500rr - 14 Travanj, 2009, 00:36:28 ---oko dva puta vise

--- Kraj citata ---

Zadnji put kad sam curi upisa vozacki pisalo je 1800kn ako vec imate B-kat a to je bilo prije 5mj osim ako se u medjuvrimenu nesto prominilo.

luna500rr:
kada sam ja gledao bilo je 4500 samo za A1 ili 4000 za M kategoriju. U kombinaciji sa B je 2000 za A. Meni su cjene puno previsoke, prije par godina A1 je bio negdje  oko 1200kn, ii manje, ovo sad je sasvim neisplativo za 2g voznje, onome tko ne namjerava vozit jace od 50

Adler:
Pa to i govorim u kombinaciji sa B tj posto vec ima testove, prvu pomoc preostaje 10-15 sati voznje i A je tu za 2000 zar ne? Covjek je profesionalni vozac sta znaci da ima cilu abecedu u vozackoj osim prvoga slova. Steta :binkybaby:

Padawan:
ovo me nasmijalo copy paste sam s indexhr. foruma ;D ;D

""""""""""Mog prijatelja zaustavila policija, odvela ga na izvanredni tehnički pregled, utvrđeno da je skinuta blokada, skinuli mu policajci pločice, morao popraviti motor, tj. vratiti ga u normalu, platiti izvanredni tehnički pregled, otiči  po pločice, ponovo ih staviti!!!

Ako ponovo skine blokadu otvara se novi krug, policija te odvede na izvanredni, na tehničkom utvrde da si opet skinuo blokadu, policija ti skine pločice, itd, itd, itd.....

Pravila igre:
-Igra je veoma zanimljiva samo što si ti u svakom od krugova izjeban!!!!
-U igri mogu sudjelovati tri ili više igrača, najmanje tri(policajac, djelatnik teh. pregleda i vozač mopeda)
- U svakom krugu može jebati samo policajac ili djelatnik tehničkog pregleda, nikako vozač mopeda!!
- vozač mopeda može jebati samo četvtog igrača, suvozača ili sl. ukoliko je prisutan.
- vozač mopeda koji je uporan u igri može izgubiti veću sumu novca ako ne zna izbjeći kontrolu policije!!
- da neduljim vozač mopeda koji izbjegne sve zvrčke tijekom igre može u 90 posto slučajeva završiti na intenzivnoj njezi sa komadom prometnog znaka u glavi pošto nitko ne nosi kacigu na glavi ili u najgorem slučaju posjetiti obližnju patologiju!!!"""""""""""""""""

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju