Općenito > Propisi
propisi i skuter
Padawan:
ola
imao sam nrg pj i vespu s50 ,sada bum najvjerovatnije uzeo yamahu neosa 4t.
odlucio sam to iz vishe razloga.nemam A kat i niti imam namjeru je polagati jer me ne zanima niti 500 niti 1000 cc a ono kaj me zanima je 125 cc i to je to.vespa 125cc ili nekaj slicno je idealno za mene ,lagana voznja od a-b tocke i malo gustanja po gradu ;D ;D.dok pedeji ne naprave ko u francuskoj ili u eu da s b kat mozes voziti 125 cc prisiljen sam voziti 50cc :(.
nazalost odblokirani skuteri su sada divan nacin da se puni proracun tako da kupovina nrg,runnera i slicnih bu postalo totalno neisplativo jedino ko je spreman stalno placati 500 kuna za odblokiran skuter.
jesam li u pravu?da li je odzvonilo odblokiranim skuterima?ili grijesim?
ChRiStIaN:
ugradis el.blokadu na mjesto di nije bas vidljivo panduru kad te zaustavi! I ne te vozi na valjke...skuter ce ti pokazat 50 a on ce ispast jelen
Padawan:
brijem da ja ne ispadnem jelen ak se zainati :toothy9:
dode mi iza leda s motoorom i vidi da idem 70-80 kmh i banana sam
ivanm:
to ne vrijedi..
samo službena naprava poput multinove i slično može poslužiti kao dokaz o počinjenom prekršaju, a ne to što se murijak vozi iza tebe i na njegovom cajgeru piše 80..
mrcina:
ivanm malo čitaj zakon vrijedi ti i njegov cajger na motoru za to. kad ti je motor uredno regan a on smatra da ti motor nije tehnički ispravan da je prepravljan skinut če ti table i poslati te na vanredni tehnički pregled, tek ako tamo ustanove da sa tvojim skuterom je sve ok on mora tj. MUP mora vratiti table iplatiti taj vanredni tehnički pregled.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju