Općenito > Generalno o skuterima
Koliko cesto posuđujete svoje ljubimce drugima
vktr:
a mene jen frend žicao da mu dam, onak danima žica i žica, ali ne posustajem, a nezna vozit motore nikad vjerojatno nije sjeo na "motor" ko zna jel zna bicikl vozit i nedam mu i naljuti se :toothy12: ko maja beba :'( a neda mi voziti motooj :'( :'( :'( aaaa
ali meni je zbilja bilo žao onda, i kaj da ja radim onda, da dam i da se razbije ??? ???
evo neki dan meni ovaj fic ponudi đir na kvadu, nisam ja pitao, sam mi je ponudio, i ja ljepo pristanem budala, falilo je cirka 0,5 metara da se skucam u ogradu nekakvu :toothy10:
dhorvat:
Ja dam motor samo onima kojima vjerujem da neće radit p#zdarije po cesti. Osim dottoreu. Za njega sam siguran jer Bog čuva bedake :icon_biggrin:
Ali u zadnje vrijeme to su jedino Dottore i Kristina kojima dam da se voze :icon_thumright:
stark1:
dajem samo onim koji vec voze skuter ili nesto drugo..necu dati nekome ko nikad nije sjeo za volan skutera
3alfa3:
--- Citat: Area51 - 13 Travanj, 2009, 09:15:26 ---Neposuđujem u pravilu nikome skuter, frendovi koji isto imaju skutere i voze se samnom otkad znamo za sebe su dobili po krug ali nikakvo aj posudi da odem to trgovine i sl.
Imam pravilo nekakvo, neposuđujem drugima niti žicam druge. Toga se držim i gotovo, a sad ako netko nije sretan, zaboli me. Što kaže Scoot_fan, nek si kupi baotijana pa nek se voza.
--- Kraj citata ---
Identicno kao i kod mene.
Curu, aute i skut ne posudjujem.
Curu cak niti jedan krug ;D
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Travanj, 2009, 11:46:58 ---Curu cak niti jedan krug ;D
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju