Općenito > Generalno o skuterima
Koliko cesto posuđujete svoje ljubimce drugima
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 13 Travanj, 2009, 11:36:33 ---Ali u zadnje vrijeme to su jedino Dottore i Kristina kojima dam da se voze :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i ja Kristini i Horvatu..........koja povezanost i povjerenje.........ko bi reko......... :laughing7:
Bruno1990:
Posudim onim frendovima koji imaju motor, naravno kad i oni meni daju svoj motor onda ja i njima dam svoj koji krug ili tako nesto..
u pravilu ako nedas motor onda mi dođe sa spikom jesi pi*ka, ovaj tvoji mi je dao ovo ono, necu past..ja reko nedam ti i tocka (nek se ljuti, kad nezna motor vozit)..
Dao sam prijatelju jednom da se vozi i cijelo vrijeme mi je tvrdio da zna vozit ja reko odi tu krug napravit..i on onde, nas par ostanemo, da bi on nakon 3 minute zvao ovog mog drugog frenda da dode da je pao i ovaj mi kaze ja otidem do njega i naravno uso je u zavoj sa prvom kocnicom(nju sam jedino imao) i proklizala je i bum na ljevu stranu i komad plastike puko..jbg sva sreca znam lemit pa sam i to zalemio hahaha..
zato treba pazit kom dajes motor cak i najboljem prijatelju ako nezna vozit a misli da zna
Losinj:
dao frendu,opo sa 1m zida sa skuterom,polomio nosace plastika,uredno platio i vise nedajem,osim kenny-u dam tu i tamo koji djir jer on je dobio lekciju od voznje skutera pa pazi kad vozi :laughing1: :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
Skuter dam nekom samo eventualno samo da ga proba ajd, i od tih ljudi su eventualno stari za kojeg sam siguran da se neće razbit i eventualno jedan-dva frenda koji su u tome duže od mene i za koje znam i ako ga razbiju da će sigurno iskeširat i riješit štetu. Al da sam posudio skuter na jedan dan, il na jedan sat nisam, a isto si pička ako ne posudiš ljevo desno, al još sam veća pička sam sebi kad znam da sam budala šta sam dao skuter nekom da ga vozi i zabije ga pa se ja busom moram vozit, zajebi priču. Pogotovo kad me žica ekipa koja ni biciklu vozit nezna..
Drnda:
kako ja mrzim kada me u prosjeku svako 5 minuta neko zaustavlja i pita daj đir, a 90% njih se nisu ni vozila na motoru/skuteru i onda kazu znam ja ,.... i te fore pa kada kazes NE onda pocnu klasicnom spikom, jesi pi*** i te sheme..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju