Općenito > Generalno o skuterima

Koliko cesto posuđujete svoje ljubimce drugima

(1/9) > >>

PAVOPUSKA:
Evo danas sam svjedocio jednom događaju, dođu dva lika u kafic, i jedan moli drugog da mu posudi ninju da skokne po cigare (cca nekih 500m do trgovine) i aj ovaj popusti i da mu. Sjedne ovaj, nabije gas i spička se u auto koje mu je oduzelo prednost, lika su prebacili helikopterom a motor je totalka....i sad ti posudi nekom ljubimca " sam da napravi đir "  :sad1:

neer:
a jbg brate ...nemos uvijek biti cigan,,+dodje ti lega i pita te ajd daj djir sta ces ti ispast cigos i reci nemoze..ja nedajem onima za koje neznam dakl voze nesto samo provjerenima.i radi skutera i radi osobe koja ce ga provozat .

smmania:

--- Citat: neer - 13 Travanj, 2009, 03:01:39 ---a jbg brate ...nemos uvijek biti cigan,,+dodje ti lega i pita te ajd daj djir sta ces ti ispast cigos i reci nemoze..ja nedajem onima za koje neznam dakl voze nesto samo provjerenima.i radi skutera i radi osobe koja ce ga provozat .

--- Kraj citata ---

slazem se

Drnda:

--- Citat: neer - 13 Travanj, 2009, 03:01:39 ---a jbg brate ...nemos uvijek biti cigan,,+dodje ti lega i pita te ajd daj djir sta ces ti ispast cigos i reci nemoze..ja nedajem onima za koje neznam dakl voze nesto samo provjerenima.i radi skutera i radi osobe koja ce ga provozat .

--- Kraj citata ---
tako i ja..ako znam da ne vozi nema toga boga da mu dam... jedino cure mogu uciti hhhh

Scoot_Fan:
Ma nedam nikome skuter da ga vozi... vozio mi ga je brat 2-3 puta (on mi ga je i kupio), i to je to... niko osim mene, jebe mi se sta ce mi neko rec da sam pickica ovo-ono, ali motor je nov i netreba mi da mi se neko skuca, ili samo da malo posklizne i zezne mi sve.

-Ako oces vozit skupi 2-3tkn i vozi baotijana, moje neces  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju