Općenito > Generalno o skuterima

Koliko cesto posuđujete svoje ljubimce drugima

<< < (2/9) > >>

ChRiStIaN:
Posuđujem samo najboljem frendu koji vozi motore dugo ko i ja, i to sam mu posudio svega 2-3 puta da ode do kuce i vrati se nazad (oko 2 kilometra). Nikome drugome ne posuđujem!  :) cak ni starcima, njima dam SYMa al VXRa ne

Pupo:
Neposuđujem u pravilu nikome skuter, frendovi koji isto imaju skutere i voze se samnom otkad znamo za sebe su dobili po krug ali nikakvo aj posudi da odem to trgovine i sl.
Imam pravilo nekakvo, neposuđujem drugima niti žicam druge. Toga se držim i gotovo, a sad ako netko nije sretan, zaboli me. Što kaže Scoot_fan, nek si kupi baotijana pa nek se voza.

PROOF:
ja sam dao da vozi svom najboljem frendu tu i tamo..ja terao njegovog automatika :)
znao sam dat frendovima da odu po cigare ovo ono ali odkad se jedan frend skrsil sa baotianom od drugog frenda ne dajem vise roxa nikome u ruke....

marko1990:
ja rijetko kome posudujem,bas ako me zica 2 dana onda mu dam krug i to je to,nema nikakvog voženja do trgovine i sl..i  dam vozit samo frendovima koji voze duze vrijeme i znaju vozit...ove druge sta zicaju otpilim bez pardona  :nono:

Marekvz1:
ja sam posuđival nexa samo naj frendu za kojeg sam znal da zna vozit,uzel si ga je na 2-3 vure i na đir.a ovak neko drugi je probal samo po ulici.a hebi ga,more ti ruknut s njega i dok samo sjedi na njemu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju