Dečki Bok!
Moram se svima vama ispričati i objasniti o čemu se radi!
Radi se zapravo o mome sinu koji je posudio od svoga frenda taj nesretni skuter i nažalost pao s njega.Dobro je i prošao ,samo se je malo ogrebao, ali je napravio štetu na skuteru.Ja nažalost ne znam kak se zovu pojedini dijelovi, pa sam pokušao pojasniti riječima, ali očito nisam dobro opisao taj dio.Skuter je Peugeot speedfight2 50cm.g.2003.a boja je crno-žuta,
a dio koji je pukao po svojoj dužini oko 20 cm. je žute boje.To je onaj veči plastični dio odmah ispod i okolo sica sa obje bočne strane, a zašarafljen je sa obje strane sa po dva šarafa.Nažalost ne mogu to slikati, jer je skuter kod njegovog frenda.Plus toga je na par mjesta malo izgreban i to najviše po rubnim dijelovima crne plastike.To će mo sa sprejom sanirati.Znači, jedini nam je problem nači tu famoznu žutu plastiku koju nije moguče povariti jer je predugačko puknuče.Problem je u tome što ja to moram isfinancirati, jer on to nije u stanju.Ali se nadam da će mu to bi ti dobra škola.Da ne zaboravim najvažnije živimo u Zagrebu, ali ne bi htio se povlačiti po ovlaštenim servisima jer imam loše iskustvo.To ne znači da tražim badave tu plastiku, jer možda neko i ma a da mu ne treba pa bi je ja kupio.Nemam saznanja koliko to košta u servisu jer su uskršnji praznici pa ću tek sutra pitati.
Sory, na podužem tekstu...i hvala na strpljenju...
Poz...