Pa da psiha... utocis 100 i onda racunas a sad sam lud utocio sam 100 idem letit
-Po meni sipaj Eurosuper 95... najbolje je za skuter po meni, jer jest da je skupnje za nijansu od Supera95, ali je i kvalitetnije... a Superplus 98 nema smisla tocit jer je skuplje samo zbog vece oktanske vrijednost s obzirom na 95.
INA Eurosuper 95
Bezolovni motorni benzin, koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskjm svojstvima odgovara istoj vrsti benzina u EU; sukladan je važećoj europskoj normi EN 228:2004.
Pored udovoljavanja ostalim svojstvima, kao što je najvažnije svojstvo oktanski broj (IOB/MOB=95/85), sadržaj sumpora je najviše 50 mg/kg (ppm) što odgovara sadašnjim i budućim (do 2009. godine) zahtjevima kvalitete goriva i emisija u Europi - EURO IV zahtjevi.
Kvaliteta ovog benzina potpuno odgovara zahtjevima suvremenih automobila opskrbljenim sofisticiranim motorima i uređajima za pročišćavanje ispušnih plinova (katalitički konverteri).
INA Super 95
Bezolovni motorni benzin iste oktanske razine kao i Eurosuper 95, ali koji u nekim svojstvima odstupa od Eurosupera 95;
sadržaj sumpora je veći u ovoj vrsti benzina. Mogu ga koristiti stariji tipovi automobila i automobili koji nemaju ugrađen katalitički uređaj za pročišćavanje ispušnih plinova, a koji zahtijevaju ovu oktansku razinu (IOB/MOB = 95/85).
INA Super plus 98
Bezolovni motorni benzin najviše oktanske razine (IOB/MOB = 98/87) i obično ga koriste stariji tipovi automobila. U nekim ostalim svojstvima odstupa od zahtjeva u EU;
sadržaj sumpora je u ovoj vrsti benzina veći. Dosadašnje korisnike benzina s olovom Super 98 upućujemo da koriste Super plus 98 koji će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve njihovih motora.