I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tija san ti reć, možda ti nebi bilo loše poslušat i nabavit manju diznu, pa probat... Dizne nisu skupe, a ti možda riješiš sebe problema kod štelanja, a i povećane potrošnje...Mr J, pomozi mu ako znaš, kako i s kojom diznom bi mu bilo najlakše uštimat ovaj setup...?
Punisher, koliko ti skuter trosi?
Citat: AeRRox - 11 Ožujak, 2007, 18:02:45Punisher, koliko ti skuter trosi?NIsam nikad točno gledao (pratio)... mislim da s punim tankom pređem između 150-200km.Znači oko 3,5l. Jel to puno za karb??
Citat: Punisher - 12 Ožujak, 2007, 10:16:54Citat: AeRRox - 11 Ožujak, 2007, 18:02:45Punisher, koliko ti skuter trosi?NIsam nikad točno gledao (pratio)... mislim da s punim tankom pređem između 150-200km.Znači oko 3,5l. Jel to puno za karb??to je ok za serijalu
Citat: Mr J - 12 Ožujak, 2007, 10:28:13Citat: Punisher - 12 Ožujak, 2007, 10:16:54Citat: AeRRox - 11 Ožujak, 2007, 18:02:45Punisher, koliko ti skuter trosi?NIsam nikad točno gledao (pratio)... mislim da s punim tankom pređem između 150-200km.Znači oko 3,5l. Jel to puno za karb??to je ok za serijaluAjde baš da probam... reci mi koju bi mogao manju diznu staviti s time da mi može 'napajati' red sponge i maknutu lulicu s airbox-a??
Nebi triba s non ništa 'dobit', samo moć lakše poštelat karb tj. nebi mora ciljat na milimetar postavku vde od smjese nego bi u širem području štela dava pristojne rezultate... Bar san ja to tako svatija... A to je bolje jer jednom kad i nađeš savršenu poziciju vide smjese, od vibracija to se uvik malo mrdne, pa je bolje da ti mali pomaci što manje utječu na performanse...
Te razlike su ti zbog sirine remena...ako imas uži remen onda bi trebao imati slabiji start, a ako imas siri onda jaci start, u bit nije ti samo do remena, treba se igrati sa drugim detaljima u prijenosu...