Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ljudi zanima me kako to ide kada se mjenja boja skutera?kako se to radi da ti i u papirima pise ta nova boja?kolko se placa...itd.p.s.ja nisam isa registrirati skuter na prvu registraciju nakon kupnje...nego mi je to onaj lik di sam ga i kupio... drugi...ono produzenje sam isa...al vec znate da tad i ne gledaju skuter...pa me sad zanima...sta sve gledaju na pregledu...osim brzine ...sta se mora zadovoljiti da bi prosa tehnicki???
Citat: BunnyRabbit - 13 Srpanj, 2007, 14:36:02Nakon prve godine dobivaš 10%, a onda svake još po 5%. Nećeš dobiti 50 % jer to više nesmiju davat. Jedino za kasko se može dogovarat (iako ti on za skutera ne treba), ali obavezno ne. Niti sa auta mislim da ne možeš prebacivat jer nije ista kategorija. Meni jučer sa 50% došlo sve skupa 318 kn (osiguranje 98 kn pa ti sa 10% ispada nekih 176 kn) znači ti bi trebao platit oko 396 kn. Jesam bio blizu? jako blizu dakle, ovako 132 kn za tehnički, i 10 % popust za osiguranje, odnosno nekih 288 kn...ukupno cca 420 kn...inače, samo sam platio i otišao...nisu ni gledali skut bit će jer je novi, tj. star godinu dana...
Nakon prve godine dobivaš 10%, a onda svake još po 5%. Nećeš dobiti 50 % jer to više nesmiju davat. Jedino za kasko se može dogovarat (iako ti on za skutera ne treba), ali obavezno ne. Niti sa auta mislim da ne možeš prebacivat jer nije ista kategorija. Meni jučer sa 50% došlo sve skupa 318 kn (osiguranje 98 kn pa ti sa 10% ispada nekih 176 kn) znači ti bi trebao platit oko 396 kn. Jesam bio blizu?
Ja sam registrirao svoj prije 2mj. Novi. Na papiru koji dobiješ na tehničkom je pisalo da tehnički vrijedi do 2010. g. Da li to znaći da iduće godine samo produžujem reg bez tehničkog?
evo da pitam, ima li kakve veze sto se tice para, tablice ili neceg dr., ako obavim teh. i registraciju 15-20 dana nakon sto mi ova istekne, a istice mi sad 18.08. Posto sam na godisnjem ne mogu sad to rijesavat....?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
jel na kraju mjere brzinu ili ne? :S
jel mogu proc tehnicki s 40% plastika obrusenih.. ili ti nemaju boje na sebi?