kako mi idu na živce.. u ovoj državi vlada se ponaša poput male djece..
kad će konačno donijeti neki zakon koji stvarno doprinosi sigurnosti prometa a ne same gluposti..
ma da, bas su uzasni!
trebali bi pustat svakog golfa 2 koji dode s 10 kila blata na sebi, nema kocnica niti jednog svjetla itd....to bi najbolje bilo jel...
ja neznam kaj ljudi ocekuju od tehnickog pregleda? Pa zato se i zove tehnicki pregled. Do sad su se zajebavali sad su poceli izgleda ozbiljno radit kak bi trebali...ja sam eo bio s autom nedavno i zakacila me ta nova pravila, frajer mi nastelal svjetla, promjenil mi zaruljice koje nisu radile, sve zivo mi pregledal i naravno, osmjeh od uha do uha kad ti kaze auto ti je za 5, sve je super i mozes na cestu! Meni je ljepse i vaznije kad mi to veli nego da se sramotim...meni slucajno niej radila zarulja od rikverca, nisam to skuzil do tehnickog...al opet je pitanje...kaj imas radit ti na tehnickom a da doam nisi pogledal jel ti bar ono osnovno ispravno? I da, onda te rusi pa su oni pederi, budale itd....pa j****u mater, samo rade svoj poso!!! Videl bi tebe ili nekog drugog ko je tak pametan tu na forumu da to radi pa jel bi mu bilo svejedno...il da mu dijete nedajboze ili on pogine jednog dana radi tehnicki neipravnog vozila...i na kraju kad sam s autom me slikao, inace ono kaj autor teme nije znao, da je cijeli proces tehnickog pregleda SNIMAN! Pogledajte kamere u svakom cosku unutra, cijeli tehnicki se snima! Meni posliko auto da nebi bilo muljaze, promjene boje i sl. i da se oni zastite i imaju dokaz da su pustili auto koji ima sva 4 kotaca, 2 retrovizora i da je ispravan!
zakon za 50 kubika i 50 je donesen zbog sve vise poginulih balavaca od 14 godina koji friziraju skutere tolko da nemreju stat kad treba zakocit, pola njih nema ni vozacku itd. A ovo za db jebga...kad sam imo serdu bilo mi fora, al sad kad mi se susjed vozi sa endurom svaku nedjelju po cijeli dan pored kuce puco bi mu u glavu!
NISU TO IDIOTARIJE!!! Jedan od pametnijih zakona je zakon o tehnickoj ispravnosti vozila i nije donesen bzvz to je sigurno!