evo da vam i ovogodišnje iskustvo ispričam.....
pripremio ja skuter za tehnički, odem u stanicu za tehnički spreman za ovogodišnju zajebanciju djelatnika
što se tiče brzine, sve regularno, ispod 50km/h no to ovoga koji radi nije zadovoljilo, 3 puta ga je tiskao, od toga je 2 puta sjedio na njemu i onda kad je vidio da ne ide preko 50 sišao je sa njega pa ga je tiskao još jednom....
prije provjere signalicije djelatnik me zamoli da mu upalim svijetlo na skuteru, što sam ja i učinio upalivši skuter na što će on meni, citiram
"nisam rekao skuter već svijetlo"....
i to je prošlo sve regularno, da bi me upitao dal je undertail original ili sam ga sam ugrađivao, na što sam ja rekao de je original, tj. serijski takvo...
poslije toga je uslijedilo finsko prcanje oko osvjetljenja tablice (situacija kao prošle godine), kao nemam original (ubacio neki LED aftermarket), a ja njima nije ni bilo, na što on vadi katalog i pokazuje model na kojem ima, na što mu ja govorim da sam još prošle godine sa njegovim kolegom raspravljao o tome da ovaj model nema osvjetljenje tablice
nakon 5 minuta kombiniranja dal će me pustit ili neće zbog tablične rasvijete, pojavi se kolega od prošle godine i kaže ovome da me pusti što se toga tiče, na što je ovaj ne-baš-veselo kimnuo glavom da bi i taj dio prošao
došlo je vrijeme slikanja i provjera broja šasije da bi me upitali kakve su to naljepnice i dal su u originalu gore na skuteru (u pitanju su malossi naljepnice na malossi replici što je nekako i logično), te me indirektno napao da nebi smio imat naljepnice sa tim oznakama
konačan rezultat nakon skoro pola sata objašnjavanja original/ serijskih dijelova dobio sam naljepnicu da je skuter tehnički ispravan
nagodinu si sve nekako razmišljam da stavim u knjižicu vozila koju kunu ili da im uplatim "bon" u najbližoj birtiji i samo da se pozdravim sa njima, jer mi se sve nekako čini da to očekuju kad se dođe na pregled vozila