Tehnički kutak > Tuning skutera
overrange?
doritos:
gumy zar ti taj crveni centralni ne unistava remen brzo?? ja sam bio imao na serijali nardo spuh, crveni centralni i crveni federi i zbilja je ubrzavao super al krajnja mi je bila bana valjda zbok narda i remen mrtav nakon 2mjeseca...kuplung serijski bio puko malo...
andy:
--- Citat: doritos - 31 Ožujak, 2009, 17:23:47 ---gumy zar ti taj crveni centralni ne unistava remen brzo?? ja sam bio imao na serijali nardo spuh, crveni centralni i crveni federi i zbilja je ubrzavao super al krajnja mi je bila bana valjda zbok narda i remen mrtav nakon 2mjeseca...kuplung serijski bio puko malo...
--- Kraj citata ---
Ak si imao preslab setup za crveni centralni znači da zato i krajnjaa bila slaba jer treba veća snaga da bi se izgurao remen do kraja u polutke i stisnule polutke, a pošto je centralni tvrd jako na serijali to ide teže.. Mislim uopće nejde.. Znam ja :laughing7:
doritos:
da na serijali sam taj crveni imao i nardo i ubrzavao predobro do 80 i kasnije koji put ulovio bi vece okretaje mislim vrtio ga nardo do boli i kojiput isao prek 95 po ravnom po digitalci a kojiput samo 80kmh...jbg tad nisam imao kurca pojma o skutevima... :laughing7:
SlowRider:
--- Citat: PitBull Aerox - 31 Ožujak, 2009, 17:10:12 ---stavljati overrange na setup ispod highenda je cista glupost. eventualno na neki jaci midrace. tj nepotrebno bacanje para. ako vec zelis izravnat okretaje stavi torque naravno uz multivar i to je to.
--- Kraj citata ---
a sve novije piaggio masine ti imaju prakticki "overrange" :laughing7: okretaji su vrlo stabilni, remen se podize do vrha... di ces bolje
doritos:
da istina..j****ti... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju