Tehnički kutak > Tuning skutera
overrange?
Chupsy:
aaaaaaaa, obriso bi cijeli topic kolko nebuloza
ja bi stavio overrange na serijski minarelii sa zx zako kaj je savršen, dam jednom 250€ i znam da sam miran kaj se tiče prijenosa, pogotovo na minareliju di se non stop nekaj prevrtava ili si u rupi ili nekaj, prijenos je bolna točka minarelija a sa overrangeom je to napravljeno kak treba!
a pun pogodak je i dimenzija rolica, 19X15.5mm koja je preuzeta sa piaggia, tak da nije problem sa rolicama
uštediš si jebanje sa rolicama, polutkama, centralnim
dobije se nova 128 zadnja polutka, duži remen, i pošten variomat, di ćeš bolje
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 31 Ožujak, 2009, 18:23:03 ---a sve novije piaggio masine ti imaju prakticki "overrange" :laughing7: okretaji su vrlo stabilni, remen se podize do vrha... di ces bolje
--- Kraj citata ---
Uvijek me baci u bed piaggio getriba :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: Chupsy - 31 Ožujak, 2009, 18:33:11 ---aaaaaaaa, obriso bi cijeli topic kolko nebuloza
ja bi stavio overrange na serijski minarelii sa zx zako kaj je savršen, dam jednom 250€ i znam da sam miran kaj se tiče prijenosa, pogotovo na minareliju di se non stop nekaj prevrtava ili si u rupi ili nekaj, prijenos je bolna točka minarelija a sa overrangeom je to napravljeno kak treba!
a pun pogodak je i dimenzija rolica, 19X15.5mm koja je preuzeta sa piaggia, tak da nije problem sa rolicama
uštediš si jebanje sa rolicama, polutkama, centralnim
dobije se nova 128 zadnja polutka, duži remen, i pošten variomat, di ćeš bolje
--- Kraj citata ---
Točno to, al neki nemaju baš para za sve to...
Sad kad zbrojim kolko sam toga uložio već bi bilo za jedan pošteni OR. Ali onda nismo tak pametni bili :toothy3:
ivanm:
vidiš da je crnjak..
Chupsy:
zato velim odma čovjeku, i govorim svima sa minarelijem, skupi pare, strpi se malo fakat se ispati, a ne sasipat 100-200kn svaki mjesec za rolice i federe i opet na kraju piaggio prođe pored tebe ko da stojiš
znam da će se javit 35 fanova minarelija ali jebeno je tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju