Tehnički kutak > Tuning skutera
overrange?
vpucko:
e takav problem ja sad imam, samo sto mene to ne pati da bi isao davat tolike novce :)
dhorvat:
--- Citat: gumy - 30 Ožujak, 2009, 23:44:49 ---meni torque driver u originalnoj dimenziji radi ok do nekih 12500-600 okretaja, znači kad daš ful gas drži cijelo vrijeme iste okretaje.. preko toga ima dio do jedno 30-40 na sat prevrti i onda drži okretaje... to je bio problem kad sam imao tpr i roost, napuco ga je bio skoro do 14k rpm, i onda nakon padao na nekih 13300-400...
OR - overrange
--- Kraj citata ---
Dal postoji šansa da na slabijem Midracu ili baseu padaju okretaji i na OR-u? Koji centralni dolazi u obzir kod OR-a ili je svejedno :icon_scratch:
gumy:
pa sumnjam da će biti problem, meni sada s mhr variom i torqueom radi super.. dobije se crvena centralna uz to.. al svejedno je zavisi šta ti odgovara...
PitBull Aerox:
stavljati overrange na setup ispod highenda je cista glupost. eventualno na neki jaci midrace. tj nepotrebno bacanje para. ako vec zelis izravnat okretaje stavi torque naravno uz multivar i to je to.
dhorvat:
--- Citat: PitBull Aerox - 31 Ožujak, 2009, 17:10:12 ---stavljati overrange na setup ispod highenda je cista glupost. eventualno na neki jaci midrace. tj nepotrebno bacanje para. ako vec zelis izravnat okretaje stavi torque naravno uz multivar i to je to.
--- Kraj citata ---
Pa ja sam stavio i izravnao sam okretaje do maximuma, al uvijek mi se javlja lagani pad okretaja kroz ubrzanje. Znači od 7700 pri 20-25 km/h pa padnu postepeno na 7500 do 90 km/h :icon_thumright:
Meni je to majka naspram starog setupa sa serijskom polutkom jer imam šus do 60 odličan i bez rupa.
Overrange se isplati kupovati ako ga možete nabaviti ispod 2000 kn :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju