Tehnički kutak > Tuning skutera

overrange?

(1/7) > >>

doritos:
ovako zanima me kakav utjecaj ima na ubrzanju, medju ubrzanju i krajnju brzinu?

kako bi to radilo na serijali, na base kitu, midrace i race kitu? pliz malo jasnije to objasnite...jel se isplati?

hvala :icon_thumright:

ChRiStIaN:
Overrange se zove...malossi...prejebena stvar ako imas vec neki setup gore, definitivno prejeben prijenos! A kolko tocno daje pricekaj da ti kaze neko ko je imo...

gumy:
ja bi to stavio tek na neki high midrace - high end...

znači dobiješ variomat u kojeg idu 19X15.5 valjčići (kao na piaggio), gubiš zubčanike alnasera, promjer zadnjih polutki je veći za skoro cm, i dobije se duži remen. prednost je u tome što nema lutanja okretaja što je dost čest problem na startu (npr napuca okretaje na 12000, i nakon 30-40 kmh na sat ih spusti na 11500)(ovdje naravno govorim o minareliju).. dosta skupa stvar sve u kompletu..

kristijanSR70:

--- Citat: gumy - 30 Ožujak, 2009, 22:59:22 ---ja bi to stavio tek na neki high midrace - high end...

znači dobiješ variomat u kojeg idu 19X15.5 valjčići (kao na piaggio), gubiš zubčanike alnasera, promjer zadnjih polutki je veći za skoro cm, i dobije se duži remen. prednost je u tome što nema lutanja okretaja što je dost čest problem na startu (npr napuca okretaje na 12000, i nakon 30-40 kmh na sat ih spusti na 11500)(ovdje naravno govorim o minareliju).. dosta skupa stvar sve u kompletu..

--- Kraj citata ---

Znači ak se stavi overrange na minareli masinu onda smetaju zubi alnasera..to znaci da se samo pali na kurblu ili? I ako je promjer polutki veci jel ne struzu oko dekla gore i dole? Govorim za minareli

doritos:
ma uzeo bih si ja to al kako onda rolice kupovati takvih dimenzija? i di? ja sam blizu auto bila( perkusici) mado i mozda oni te rolice imaju...ja bi to za pocetak stavio na malossi sport pa da vidim kako roka...i znaci sve se dobije u paketu?

sta ne pase multivar na to sve?

a ono torq driver su samo polutke vece iz tog overrenge paketa il kaj? i na to isto ide veci remen il kaj?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju