Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (20/80) > >>

Punisher:

--- Citat: Nikon - 31 Svibanj, 2007, 15:21:52 ---splitski plavci nemaju vise prdekala od 50 ccm sad voze beverly-e 250 mislin cak da su i frizirani  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Što se to još vozi  :o :o :o (50ccm) pa koga će s tim uhvatit  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Doomsday:
Ma 50-tke su bile za ovu ekipu šta piše kazne, tako da ne moraju polagat A, oni nikoga ne vataju, samo šaraju po stacionarnim prekršiteljima... :laughing7:

Nikon:
e doom i je reka... zaustavi te lola na bemburi i onda stoji s tobom dok ne dodje lik na prdekalu i onda te ostavi s njin a on ide dalje..

sad imaju nove novente beverly-e

par novih bemburica i one stare u vecim kolicinama.. sve u svemu ja ne bizin tim na motorima ne isplati se... a ovima u autu cim ih vidis po gasu i nadas se da ces zavrsit na policijsku patrolu  :toothy10:

dbara:

--- Citat: Nikon - 31 Svibanj, 2007, 17:01:16 ---
sad imaju nove novente beverly-e

par novih bemburica i one stare u vecim kolicinama.. sve u svemu ja ne bizin tim na motorima ne isplati se...
--- Kraj citata ---

ajd mi lipo reci kako češ sa ton uljaron pobiči; inače prije neki dan se zaletija za menon pandur na beverliju al me nije moga pratit došle okuke :)

Nikon:
uljara ide ko sat dok ne ostane bez ulja  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju