Općenito > Propisi
Krsenje propisa
enigma:
--- Citat: aeroman - 28 Svibanj, 2007, 11:59:15 ---A kacigu nisam naviko nosit,šta ću kad sam takav :happy3:
--- Kraj citata ---
onda plaćaj 700 kn kazne svaki put, a ljeti će te stalno zaustavljat čim te vide bez kacige...a da ne govorim o sigurnosti...
kaciga glavu čuva, pamet u glavu... :jerk:
Genesis051:
--- Citat: aeroman - 28 Svibanj, 2007, 11:59:15 ---Idem polagat idući mjesec,čekam 18-u godinu :headbang: :headbang: A kacigu nisam naviko nosit,šta ću kad sam takav :happy3:
--- Kraj citata ---
Prvo: na ispitu se "pokrij ušima" i slušaj "pokorno" što ti ispitivač govori - sa zadovoljstvom će te srušit, alo se puno pjeniš (a nađe razlog, k'o od šale)...
Drugo: evo...već su ti sve rekli, već ako staviš kacigu, skoro je zanemariva mogućnost da uopće obraćaju pažnju na tebe... onda, ljeto je... naići ćeš na patrolu na motoru - neće "upalit' nikakvi putići, po kojima neće i on za tobom...
treće: a što ne dozvoliš da se naučiš "na lakši način" :laughing7: - da, jednostavno, prihvatiš preporuke, i dobre želje, koje ti ovdje predlažemo...
aeroman:
Ma hvala na preporukama,polagat idem slijedeći mjesec :headbang: a za kacigu se neću opametit dok se ne opećem na vlastitoj koži :)
A ak naletim na patrolu na motoru sigurno im neću pobjeć al vrijedi pokušat.Neznam kak je kod vas al u Osijeku panduri na motoru nikad ne ganjaju motoriste,kolko sam skonto oni se sam vozikaju i hebe im se :dontknow: sam bace pogled i nasmiju se,meni tak uvjek,ko da im se neda ganjat.Jeste vidili one pandure na skuterčićima što imaju iza kovčeg?Kaki su to skuteri,Meni liči na Baotiana? ???
Genesis051:
...700 Kn se da svakako iskoristiti (ljepše, nego za kaznu, zbog nenošenja kacige) :laughing7: Ali ...tvoj izbor !
Za padove, neću više ni riječi... :nono: ;D :toothy3:
Vaši lokalni "narodni običaji" :dontknow:
Za MUP-ove skuteraše, ne bi znao, ima ih i u Ri, ali mi se učinilo da je Piaggio... Liberty 50 ili nešto... stvarno ću pogledat, kad ga vidim, zbilja nisam zagledavao...
Nikon:
splitski plavci nemaju vise prdekala od 50 ccm sad voze beverly-e 250 mislin cak da su i frizirani :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju