Općenito > Propisi
Krsenje propisa
StreetRunner:
eto ljudi nisan ima vrimena ovi dana niti ću liti i imat ga previše.Dobio san posao u najjačoj pizzeriji u gradu i radin na dostavi (Gilera Runner 50SP i Gilera Ice).Posa je predobar plaća također(120kn odman na kraju smjene i još šta dobijen a Bogami dosta dobro dobijen i sa strane).Radi se od 9-16 ili od 16-23.
Šta kažete
StreetRunner:
e zaboravija san van reć da san u subotu oko 4.30 mrtav pijan biža pandurima i uvatili su me sa 2 Škode Octavije.
Srića nisan puva jer san moga birat oćuli ili neću(još sam maloljetan,srića).Uglavnom oduzelo mi Vespu i vozačku ali nekako mi je ćaća to iščeprka tako da mi je sve vraćeno(stari je vlasnik Vespe pa je moraju vratit).Kazna me čeka za dosta toga(kaciga,mladi vozač,prevelika kubikaža,bižanje itd.).Uglavnon stari mi je popizdio tako da ću na neko vrime bit bez prijevoza
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 19 Lipanj, 2007, 09:33:12 ---e zaboravija san van reć da san u subotu oko 4.30 mrtav pijan biža pandurima i uvatili su me sa 2 Škode Octavije.
Srića nisan puva jer san moga birat oćuli ili neću(još sam maloljetan,srića).Uglavnom oduzelo mi Vespu i vozačku ali nekako mi je ćaća to iščeprka tako da mi je sve vraćeno(stari je vlasnik Vespe pa je moraju vratit).Kazna me čeka za dosta toga(kaciga,mladi vozač,prevelika kubikaža,bižanje itd.).Uglavnon stari mi je popizdio tako da ću na neko vrime bit bez prijevoza
--- Kraj citata ---
da sam ja to napravio u tvojim godinama izbacio bi me iz kuce!
Punisher:
--- Citat: Mr J - 19 Lipanj, 2007, 10:35:56 ---
--- Citat: StreetRunner - 19 Lipanj, 2007, 09:33:12 ---e zaboravija san van reć da san u subotu oko 4.30 mrtav pijan biža pandurima i uvatili su me sa 2 Škode Octavije.
--- Kraj citata ---
da sam ja to napravio u tvojim godinama izbacio bi me iz kuce!
--- Kraj citata ---
I mene isto :toothy3:
Nikon:
mene nebi izbacili, al bi definitivno mora prodat motor a da ne spominjen da nebi vise smia sist u cacino auto. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju