Općenito > Propisi
Krsenje propisa
aeroman:
--- Citat: Nikon - 27 Svibanj, 2007, 23:37:54 ---zasto si biza?? sta si ucinia :dontknow:
--- Kraj citata ---
Zato što nemam vozačku i nisam nosio kacigu.Jebenti kacigu da sam je imo nebi izgubio kapu,negdje mi kapa odletila s glave ;D
Ma nevjerujem da su vidili tablicu kad mi onak ispod a nemam iza blatobran pa je to uvjek prljavo,sa pola metra se nevidi al ko će znat možda drotovi imaju bolji vid :laughing7:
Nikon:
zasto ne nosis kacigu jos vise s tim sta nemas vozacku?? nebi je smia skidat s glave uopce ni kad spavas..
s kacigon ako te zaustavi bez vozacke imas sanse da te pusti, ovako si nafrka kako god okrenes...
a u 95% slucajeva te nece niti zaustavljat dok nosis kacigu...
i polozi taj vozacki ja mislin da ti se vise isplati dat 1500kn auto skoli za vozacku nego 2000 drzavnom proracunu jer te stopalo bez vozacke.
Punisher:
Obvezno drži kacigu na glavi - radi svoje sigurnosti :nono:
A dalje se slažem s Nikonom, bolje dat za vozački nego u vjetar...
IZd:
--- Citat: Nikon - 28 Svibanj, 2007, 09:26:26 ---zasto ne nosis kacigu jos vise s tim sta nemas vozacku?? nebi je smia skidat s glave uopce ni kad spavas..
s kacigon ako te zaustavi bez vozacke imas sanse da te pusti, ovako si nafrka kako god okrenes...
a u 95% slucajeva te nece niti zaustavljat dok nosis kacigu...
i polozi taj vozacki ja mislin da ti se vise isplati dat 1500kn auto skoli za vozacku nego 2000 drzavnom proracunu jer te stopalo bez vozacke.
--- Kraj citata ---
Definitivno...
aeroman:
Idem polagat idući mjesec,čekam 18-u godinu :headbang: :headbang: A kacigu nisam naviko nosit,šta ću kad sam takav :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju