Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (15/80) > >>

StreetRunner:
A zamislite ovo danas.Ja i moja ekipa išli bacit đir do jednog parka(od Omiša 5-6 km) i pristižemo mi nekog Renaulta na pravcu(pravac je bio kratak a iza njega dolazi zavoj) i iz zavoja dolaze mi 2 auta a ovi seronja iz Renaulta neće da mi se magne nego još dodaje gas.I ja vozin kraj njega(po biloj crti) a ova 2 mi dolaze ususret.Ovaj seronja neće da se makne i tako san ja proša između 2 auta neokrznut(HVALA BOGU) i onda mi još obvaj iz Renaulta počeo srat kroz prozor i svirat zamnom.Ja san se mislija zaustavit i izvuć ga iz auta i dobro ga istuć da više nikad nesidne u auto ali prijatelj me je rukon pokaza da idemo,da ne radin pi*darije.Nisan mu upantija regu ali pripoznat ću ga ja mamu mu je** pa će me vidit.

aeroman:

--- Citat: StreetRunner - 15 Travanj, 2007, 21:00:51 ---A zamislite ovo danas.Ja i moja ekipa išli bacit đir do jednog parka(od Omiša 5-6 km) i pristižemo mi nekog Renaulta na pravcu(pravac je bio kratak a iza njega dolazi zavoj) i iz zavoja dolaze mi 2 auta a ovi seronja iz Renaulta neće da mi se magne nego još dodaje gas.I ja vozin kraj njega(po biloj crti) a ova 2 mi dolaze ususret.Ovaj seronja neće da se makne i tako san ja proša između 2 auta neokrznut(HVALA BOGU) i onda mi još obvaj iz Renaulta počeo srat kroz prozor i svirat zamnom.Ja san se mislija zaustavit i izvuć ga iz auta i dobro ga istuć da više nikad nesidne u auto ali prijatelj me je rukon pokaza da idemo,da ne radin pi*darije.Nisan mu upantija regu ali pripoznat ću ga ja mamu mu je** pa će me vidit.

--- Kraj citata ---
Ti su najjači što dodaju gas kad ih obilaziš(to po zakonu nebi smili).Danas mi u gradu lik nije dao tak da ga obiđem i fino crveno na semaforu(ja sretan obiđem kolonu :laughing7:)i liku lagano srednjaka :thefinger:

SlowRider:
Ja cekam da mene netko sa autom pokusa prestici, i onda samo gass...

StreetRunner:

--- Citat: SlowRider - 16 Travanj, 2007, 10:21:15 ---Ja cekam da mene netko sa autom pokusa prestici, i onda samo gass...

--- Kraj citata ---
ja samo čekan da naletin na ovog pa da mu pokažen propise

Genesis051:
Malo drukčije sam i ja, u par navrata, reagiral: vozim "uredno" 50-55, a vidim, netko me dostigne, i onda me onako, nervozno, divlje prestigne... pa ga ja "malo" dostignem, prestignem, i mahnem mu samo onako rukom, "ma, ko te šljivi..."
i izgubim se u gužvi, daaaleko ispred njega... posle me to prošlo...
Samo sebi možeš navuć nevolju za vrat (između ostalog, ne znaš koji "pacijent" je u autu, ili kakvi istražitelji u civilki, pa ti natovare prometnu policiju za vrat (čitaj: novčanik) ... ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju