Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (14/80) > >>

Genesis051:
Strance MORATE uzet za ozbiljno, tako da ih se klonite... gledaju okolo, razgledaju, traže putokaze, i na tuđem su terenu...treba ih razumjet, nije im lako...
Činjenica je, da su "pravila igre" u prometu, u cijeloj Evropi ista (osim Engleza), i to ih ne opravdava, da rade piz..rije u prometu...
 ali badava, NAŠA (vozača skutera/motora) glava je po cesti, ako nismo pazili...  ;D ;D ;D

IZd:
Sažem se!

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 31 Ožujak, 2007, 23:10:15 ---Strance MORATE uzet za ozbiljno, tako da ih se klonite... gledaju okolo, razgledaju, traže putokaze, i na tuđem su terenu...treba ih razumjet, nije im lako...
Činjenica je, da su "pravila igre" u prometu, u cijeloj Evropi ista (osim Engleza), i to ih ne opravdava, da rade piz..rije u prometu...
 ali badava, NAŠA (vozača skutera/motora) glava je po cesti, ako nismo pazili...  ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
Ja sam mislio na ove agresivne strance...
Nije meni problem shvatiti kad neko ide skroz sporo kad vidim da gleda okolo i traži... to je sasvim u redu, ja sam mislio na ove što nam dođu na cestu i onda se ku**e. Takvi su totalno nepredvidljivi i njih se najviše treba paziti.

StreetRunner:
ali zamisli lika,otvara vrata i izlazi van.Ma triba san ga skupit heba mu pas mater

Genesis051:
 :icon_biggrin: :toothy12: :laughing7: Ti... koji se ku..e, to su ti oni, koji su shvatili kamo trebaju dalje...  ;D pa to onda naprave beskompromisno... ako treba preko 3 vozne trake-ajmo preko 3 vozne trake ! :icon_biggrin: i tako... samo umjeren(ij)a vožnja, i sve stigneš reagirat...
Nije lako, definitivno... bez malo sreće (da te prati) nema nade...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju