Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (16/80) > >>

Punisher:
Najviše poludim kad mi netko 5mm ispred mene iz druge trake se ide prestrojavati u moju... ono bez ikakvog pogleda ništa.
Ima još jedan zanimljiv zavoj - dakle jednosmjerna cesta sa 3 trake. Dakle cesta ide ovako: znači ima ravan dio, zavoj prema udesno i opet ispravak po pravcu prije zavoja (ako ste me skužili). Prije i poslije zavoja pješački. A znate kako auti idu... ravno kroz zavoj... što je najgore i naši. Lijepo ti izleti pa ako si do njega ili se makni ili ga pusti naprijed ili gledaj oćeš li dobiti bočnu prikolicu na skuter sa 4 kola... prežalosno...
Još je to u redu ako nema nikoga iza njega ili pored (ako ne gledamo na prometna pravila) ali to se radi usred normalnog prometa... jedino kad su ure di stvarno ima prometa na toj cesti onda se još donekle poštuje jer naravno, tu su auti u igri... ko šljivi motoriste...

IZd:
S obzirom da znam o kojoj se ulici radi, čudo je što nema razbijenia automobila, motora i glava...
Mislim da će se to, nažalost, dogoditi sad na ljeto kad se pojača intezitet prometa...

Punisher:

--- Citat: IZd - 19 Travanj, 2007, 15:39:51 ---S obzirom da znam o kojoj se ulici radi, čudo je što nema razbijenia automobila, motora i glava...
Mislim da će se to, nažalost, dogoditi sad na ljeto kad se pojača intezitet prometa...

--- Kraj citata ---
I meni se čini... još je gore što su i prije i poslije zavoja pješački... tu može biti svašta  :dontknow: :-X

IZd:
Nažalost, svašta...

Genesis051:
a i Rijeka isto ima bisera.... zbog priključenja novog dijela zaobilaznice, je jedno "T" raskrižje promijenilo tok prednosti prolaza (D. Vežica, za one koji znaju: Dr. Z. Kučića i Tuhobićki uspon/Brdo)
... tu zgineš s 2 kola, k'o od šale: držiš svoju prednost, koju ti netko oduzme (jer NE MISLI da ju više nema) i pukne te pod 90... s boka... ako imaš sreće, sje.. ti samo prijevozno sredstvo...ako nemaš, pa ti pribije nogu,  između tvog i njegovog prometala... brrr...
masa ljudi vozi mehanički, pa koristeći rutinu krše propise masovno (na takvim mjestima) misleći da su još na cesti s prednosti prolaza...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju