Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (13/80) > >>

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 30 Ožujak, 2007, 19:37:21 ---Nesmiš prolazit između auta nikako,sve šta su ti oni rekli.Ja prilazin uvik ali mi smo ipak dvokotači pa nas niko ne je**

--- Kraj citata ---
Pa nije baš... kad ja vozim (u autu) po užoj cesti i vidim kako se skuter probija malo se primaknem rubu da mu-joj napravim malo mista. Nije mi baš svejedno kad vidim da netko leti glavom bez obzira između auta ili kad vidim neku curu onako ide lagano i samo gledam kad će 'sletit' koliko volanom vrti...

IZd:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

StreetRunner:
a da vidiš ti koje se liti gužve stvaraju u Omišu.Bude ti gužva od Omiša pa do Podstrane i onda ti je skuter Bog.
A da vidiš šta mi se ovolito dogodilo.Gužva samo takva,ja se zaletio stalno san vozio po sredni između auta kad neki mađar otvori vrata.Ja počeo kočit jedva sta,a onda san mu skresa sve živo.Hebate skupija bi i njega i vrata da nisan prikočio,i onda bi naravno ispa ja kriv,jer ja vozin sredinon,pretječen i još zgazija čovika

Punisher:
Mađari i talijani su priiiiiiiiiiiilično neodgovorni i divlji na našim cestama...
Skreću kako ih pukne (naglo) bez žmigavca i isto tako odvale po kočnicama ko 'sivonje'  :hmh: :angry7: :angry9: :sad3:

Genesis051:
 :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin: Street... (i) to ti piše ("vožnja po crti", između 2 kolone zaustavljenih auta), u onom mom tekstu "Vožnja skuterom"  :laughing7:
Pričaj mi o tome... ;D I ja sam to probao u praksi.... vrlo neugodno iskustvo...  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju