Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Punisher:
--- Citat: AeRRox - 29 Ožujak, 2007, 22:17:16 ---Imam pitanje :binkybaby:
Nalazis se na cesti sa vise prometnih traka, npr. ulica u ZG-u, Vukovarska,Drziceva.... i ti ides sa skuterom i ispred tebe je semafor, a ispred semafora kolona automobila i ima 100m do semafora.
Da li se smije ici izmedju auta da bi dosao do semafora ili trebas ici za kolonom?
Redovito vidjam policajce na BMW-u kako se provlace...a i 99% dvokotaca ide izmedju auta...
--- Kraj citata ---
To ti svi danas rade. I ja isto samo ne baš prečesto jer još nisam najsigurniji po tom pitanju... ne daj bože da nekome pukne u glavu se samo onako prebacit u drugu traku a ti odmah iza njega se 'probijaš', čak i kad je samo jedna traka i isto kolona ne usudim se baš poć po sredini ceste i 'obilazit' - samo kad iz suprotnog smjera nema auta, možda ako je šira cesta...
IZd:
"Oni" to mogu raditi jer i nema tko naplatiti kaznu. :laughing7:
Mislim da provlačenje između automobila nije dozvoljeno.
ivanm:
to se tretira kao pretjecanje vozila, i ako pretječeš više od tri odjednom, to je prekršaj..
moj kolega je tak imao sudarčić, provlačio se a neki lik s autom išo se prestrojavat i dogodio se sudarčić..
obojica su ispali sukrivci, on jer je pretjecao više od tri vozila a ovaj jer se prestrojavao bez da je propustio vozila u toj traci..
obadva su dobili kazne i bok..
mrcina:
--- Citat: IZd - 30 Ožujak, 2007, 08:46:02 ---"Oni" to mogu raditi jer i nema tko naplatiti kaznu. :laughing7:
Mislim da provlačenje između automobila nije dozvoljeno.
--- Kraj citata ---
tako je nije dozvoljeno nikome pa čak i njima.
zakon je isti za sve osim ako nemaju uključenu rotirku i zvučni signal.
ima i za njih lijeka, kad ih vidiš da se provlače slikaj a kad te hoče opaliti po džepu za isto to samo mu kaži da češ ga prijaviti za isto to što ti naplačuje te buš vidio reakciju.ako ti kaže pa šta a ti na telefon i zovi a usto mu kaži da imaš dokaz .biti češ pušten taj čas jer se neče htjeti zajebavati sa tobom.
StreetRunner:
Nesmiš prolazit između auta nikako,sve šta su ti oni rekli.Ja prilazin uvik ali mi smo ipak dvokotači pa nas niko ne je**
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju