Općenito > Propisi
Krsenje propisa
IZd:
Slušaj starije... :laughing7:
StreetRunner:
a eto baš smo jučer ja i Doomsday pričali o tome.Vidin ja da Doomsday od juče nije dolazio na forum,inače ja i on smo jučer pili kavicu popodne na Baćama pa smo malo pričali o svemu i svačemu.Usput Eladio zahvaljujen na naljepnici :notworthy: :glasses9: :frajer:
Doomsday:
Ko kaže da me nema... :laughing7:
E da, zaboravija san ti spomenit fucking bube, kad te to u oko pogodi, da vidi gušta... :icon_biggrin:
Nosi cvike, bilo kakve, za sunce barem, čuvaj oči, ona tvoja kaciga bez vizira nije baš neko dugoročno rješenje... :toothy3:
Dino:
--- Citat: Genesis051 - 16 Ožujak, 2007, 00:42:38 ---E, jes' ti rek'o pravo Streetrunner... sinusi, uši, oči iz zdravstvenih (dugoročnih) razloga,,, a same oči, cijelo lice iz praktičnih razloga (fizičke zaštite od letećih buba)... i još nešto, što je u "našim krajevima" (NAŽALOST...još uvijek) moguće, i uobičajeno: bacanje gorećih opušaka, kroz prozor vozila ispred tebe...
A da cijelo vrijeme nisam ni spomenuo pad, i zaštitu glave (od pada) s tom istom kacigom...
Ne želim ti solit pamet, sve je to već rečeno... ali, učini to za SEBE (a ne zbog naših komentara)...
--- Kraj citata ---
A frizura,ona obično prva nastrada... ;D ;D ;D
Punisher:
--- Citat: Dino - 16 Ožujak, 2007, 19:37:41 ---
--- Citat: Genesis051 - 16 Ožujak, 2007, 00:42:38 ---E, jes' ti rek'o pravo Streetrunner... sinusi, uši, oči iz zdravstvenih (dugoročnih) razloga,,, a same oči, cijelo lice iz praktičnih razloga (fizičke zaštite od letećih buba)... i još nešto, što je u "našim krajevima" (NAŽALOST...još uvijek) moguće, i uobičajeno: bacanje gorećih opušaka, kroz prozor vozila ispred tebe...
A da cijelo vrijeme nisam ni spomenuo pad, i zaštitu glave (od pada) s tom istom kacigom...
Ne želim ti solit pamet, sve je to već rečeno... ali, učini to za SEBE (a ne zbog naših komentara)...
--- Kraj citata ---
A frizura,ona obično prva nastrada... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Bolje frizuru nego glavu :nono: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju