Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (10/80) > >>

IZd:
Kod frizera treba prilagoditi frizuru kacigi... :toothy9:

StreetRunner:

--- Citat: Doomsday - 16 Ožujak, 2007, 18:42:29 ---Ko kaže da me nema... :laughing7:

E da, zaboravija san ti spomenit fucking bube, kad te to u oko pogodi, da vidi gušta... :icon_biggrin:
Nosi cvike, bilo kakve, za sunce barem, čuvaj oči, ona tvoja kaciga bez vizira nije baš neko dugoročno rješenje... :toothy3:

--- Kraj citata ---
e događalo se i to sa bubama.Jednon se posebno sviđan kad mi je uletila dok san bija na nizbrdici a full gas.Peklo me 2 uri posli toka,još ja trlja rukon :laughing7: :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 19 Ožujak, 2007, 18:40:32 ---
--- Citat: Doomsday - 16 Ožujak, 2007, 18:42:29 ---Ko kaže da me nema... :laughing7:

E da, zaboravija san ti spomenit fucking bube, kad te to u oko pogodi, da vidi gušta... :icon_biggrin:
Nosi cvike, bilo kakve, za sunce barem, čuvaj oči, ona tvoja kaciga bez vizira nije baš neko dugoročno rješenje... :toothy3:

--- Kraj citata ---
e događalo se i to sa bubama.Jednon se posebno sviđan kad mi je uletila dok san bija na nizbrdici a full gas.Peklo me 2 uri posli toka,još ja trlja rukon :laughing7: :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:

--- Kraj citata ---
E neka naleti neka malo 'mesnatija' pa ćeš vidit kad ti oko malo više zariba...  :nono:
Nemoj se dat s takvim piz***ijama zafrkavat samo radi toga što nisi moga jednom stavit kacigu na glavu  :happy6: :icon_tongue:

Genesis051:
Još je mlad ...  :icon_biggrin: :laughing7: ;D

IZd:

--- Citat: Genesis051 - 20 Ožujak, 2007, 00:11:10 ---Još je mlad ...  :icon_biggrin: :laughing7: ;D

--- Kraj citata ---

...ali to ne znači da ima tvrdu glavu!!!  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju