Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (8/80) > >>

IZd:
E, tu ćete Doomsday maksimalno podržati. A i ja također...Uostalom, glavni blagoslov (žena) je tu. Neka se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo je MasterCard  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 14 Ožujak, 2007, 22:34:06 ---(...čekaj samo da se domognem 125-ice...  ;D :frajer: )

--- Kraj citata ---
Razmišljam i ja čak ako mi financije dopuste polagati za A(1) kategoriju pa će se moći lakše disati - i što se zakona tiče (ako uzmem bar 125ccm)  :happy6:

StreetRunner:
a gledaj maloprije situacije.Iden ja iz škole bez kacige i sad mislin se ja oću li ić sporednin puten ili glavnin.I ja pošto san bija u brzini bilo mi tlaka kočit i ja nastavija.Kad nakon 50 m ja ugleda pandure kako stopaju na autobusnoj stanici.Ja udrija po kočnici i sta sas strane a on me gleda.Ja lipo pričeka da prođe auto i jedno polukružno okretanje i full gas :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:ali da ste mu vidili facu kad me sinja :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12: :laughing7:

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 15 Ožujak, 2007, 14:22:19 ---a gledaj maloprije situacije.Iden ja iz škole bez kacige i sad mislin se ja oću li ić sporednin puten ili glavnin.I ja pošto san bija u brzini bilo mi tlaka kočit i ja nastavija.Kad nakon 50 m ja ugleda pandure kako stopaju na autobusnoj stanici.Ja udrija po kočnici i sta sas strane a on me gleda.Ja lipo pričeka da prođe auto i jedno polukružno okretanje i full gas :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:ali da ste mu vidili facu kad me sinja :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Imaš sriće... ali što ti je toliko teško stavit kacigu.
Znam kako je 'štos' samo sisti na motor, kresnut ga i po gasu, ali po meni je još bolje lipo otvorit prtljažnik, lagano izvuć novu N62 i nabit je na glavu, sisti na motor i onda se lagano kraljeski pokupiš. Jesi kad tako razmišljao ??  :hello:

Genesis051:
E, jes' ti rek'o pravo Streetrunner... sinusi, uši, oči iz zdravstvenih (dugoročnih) razloga,,, a same oči, cijelo lice iz praktičnih razloga (fizičke zaštite od letećih buba)... i još nešto, što je u "našim krajevima" (NAŽALOST...još uvijek) moguće, i uobičajeno: bacanje gorećih opušaka, kroz prozor vozila ispred tebe...
A da cijelo vrijeme nisam ni spomenuo pad,  i zaštitu glave (od pada) s tom istom kacigom...
Ne želim ti solit pamet, sve je to već rečeno... ali, učini to za SEBE (a ne zbog naših komentara)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju