Općenito > Propisi
Krsenje propisa
nomad:
ma ne divljam nikad o gradu, niti je moguce po Pakracu izvodit pi*darije a i nemam 16 godina da me pale takve stvari.
Jesam stalno na cesti, i koristim ga i za posao jer mi je puno zgodinje do nekoga otici na intervenciju nego sa autom
pogotovo po tim vrucinama sad. 100km dnevno padne samo tako.
Auspuh sam jos utisao da se ne dernja toliko i stvarno nije bucan.
ma samo me zanima koliko je zakonito da salju na to vjestacenje ako si prosao na tehnickom.
Moram se malo raspitati kod nadleznih za to.
Da je to sa blokiranim skuterima malo blesavo , jeste. Najveci razlog tome je sto se mogu vozit i mladji od 18 god.
Iskreno da imam klinca, ne znam da li bi mu dao skuter u ruke koji moze stotku ici.
Ali bi mozda trebao nekakav zakon za starije vozace i male tablice. pa makar i bila malo skuplja rega.
Jbg, ja sam 50-ku uzeo jer je zgodniji za po gradu jeftinije ga je odrzavati.
Iako sve vise razmislljam o nekom maxiju.
sekula2009:
otkad sam kupio tomosa odmah sam ga registrirao i kupio kacigu i od tada se vozim po cesti uvijek je kaciga na glavi,svjetla upaljena,držim se ograničenja ;D i držim se propisa i još nisam susreo policiju fala bogu i nadam se da neću sve imam,ali nemam vozačku. :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2013, 12:51:45 ---
--- Citat: dhorvat - 25 Srpanj, 2013, 12:29:56 ---Čitam malo postove ovdje, naročito one starije, i vidim da ima dosta nezadovoljnih skuteraša ovdje na forumu na način na koji sam i sam bio nezadovoljan što je ujedno i jedan od razloga zašto sam se rješio "pedesetke".
Po meni bi na neki način trebalo poslat "negdje" prijedlog da se legalizira skidanje blokada na 50-kama, ali uz uvjet da se ima više od "tolko i tolko" godina i naravno da registracija i osiguranje košta više. Ovo je fakat bez veze, vozit se cijelo vrijeme na rubu zakona gdje cijelo vrijeme strepiš dal će te vidjet policija jel se voziš prebrzo. Osobno ne divljam i ne vozim se po pješačkim prijelazima, rizolima, slalome i slično niti toleriram išta od toga. Ali konkretno jedna Yamaha Aerox 50 (bez veze lupam) je sigurna za vožnju do svoje maksimalne brzine sa stock gumama, ovjesom i kočnicama tako da tu nema pogovora.
--- Kraj citata ---
Nije tako jednostavno.
Takvi skuteri bbi trebali napravit atest (homologaciju?) da su sposobni za takve "brzine" (kocnice, ovjes, bla bla). I onda po zakonu nisu vise mopedi nego trebaju i veliku tablicu.
Mislim da je to cak i izvedivo, al ne znam osobno za takav slucaj
--- Kraj citata ---
Pa znam da nije jednostavno, zato sam i reko da treba poslati prijedlog da to pojednostave :icon_biggrin:
A-test na veliku tablicu uvijek možeš napraviti :laughing7: Vani možeš više od 50 kubika voziti sa B kategorijom, a ja ne želim više od 50 kubika, ja želim 50 kubika bez blokade :toothy11:
igor.sb:
uvijek se sjetim ove teme, fatac je pisao davno i odtad nitko to nije pokusao napravit
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,26208.msg396703/topicseen.html#msg396703
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 11 Kolovoz, 2013, 15:45:28 ---Vani možeš više od 50 kubika voziti sa B kategorijom
--- Kraj citata ---
Gdje konkretno? Mislim da je broj drzava gdje se moze manji nego sto bi ti htio :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju