Općenito > Propisi
Krsenje propisa
mario_f15:
--- Citat: cosa_wp - 01 Prosinac, 2009, 17:02:08 ---ja mal krsim ali to je u granicam normale: tablica pod sicom, serđo na motoru, i nekad ograničenje zanemarim!!!!!
--- Kraj citata ---
ma da to nije nista....samo kazna od par tisuća kuna... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ma svi mi krsimo propise..neki manje neki više... ;D
cosa_wp:
--- Citat: mario_f15 - 01 Prosinac, 2009, 20:02:18 ---ma da to nije nista....samo kazna od par tisuća kuna... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
ma svi mi krsimo propise..neki manje neki više... ;D
--- Kraj citata ---
a čuj bolje i to nego bez retrovizora!!!!!!!!!! :laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :sad3:
mario_f15:
hehe...
i ja cu stavit retrovizore....neću strahovat....nije radi kazne ,,vec je sranje sto ti skinu tablicu..sto si tehnicki neispravan.. :laughing7: :laughing7:
kupit cu neke manje da liče na nešta...lol :toothy12: :toothy12:
cosa_wp:
--- Citat: mario_f15 - 01 Prosinac, 2009, 20:15:57 ---hehe...
i ja cu stavit retrovizore....neću strahovat....nije radi kazne ,,vec je sranje sto ti skinu tablicu..sto si tehnicki neispravan.. :laughing7: :laughing7:
kupit cu neke manje da liče na nešta...lol :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma ssamo ljevom stranom gassssssss!!!!!!!!
Akafadam:
stavio bi samo lijevi retovizor,jel moguce da mi napuca kaznu za to ili moram imati oba? znam da ima vec negdje pitanje na forumu,zanima me ima li netko bas iskustvo jednog retrovizora VS pandur VS kazna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju