Općenito > Propisi
Krsenje propisa
mario_f15:
--- Citat: Akafadam - 03 Siječanj, 2010, 18:02:49 ---stavio bi samo lijevi retovizor,jel moguce da mi napuca kaznu za to ili moram imati oba? znam da ima vec negdje pitanje na forumu,zanima me ima li netko bas iskustvo jednog retrovizora VS pandur VS kazna?
--- Kraj citata ---
mene ja par puta zaustavio sa ljevim i nije nikad nije nista prigovorio........tak da ono mislim da sa ljevim nece biti problema...
a frend je isao na tehnicki regat motor samo sa ljevim retroviozorom....i nije mogao proci tehnicki ...morao je vratiti i desni retrovizor....
pa tako onda kad ides na tehnicki stavis obadva i miran si........... :icon_thumright:
Akafadam:
vozim se bez njih 3 godine i nikakvu kaznu nisam jos dobio,samo par "opomena" ;D sad kako je krenulo điberima zaustavljat i izivljavat se na nama strah me zakurblat motor vec vidim koliko para cu im ostavit ...
mario_f15:
--- Citat: Akafadam - 03 Siječanj, 2010, 18:12:23 ---vozim se bez njih 3 godine i nikakvu kaznu nisam jos dobio,samo par "opomena" ;D sad kako je krenulo điberima zaustavljat i izivljavat se na nama strah me zakurblat motor vec vidim koliko para cu im ostavit ...
--- Kraj citata ---
a cuj zaustavili su i mene par puta bez retrovizora pa nisu nista spomenuli.....
dosta ovisi kakav je Policajac....... :icon_biggrin:
ako naletis na nekog hebenog Policajca na*ebo si....
ima njih koji bi i svom rođenom bratu napisali kaznu......
hrvojekovacic:
a jel bi bila kakva kazna ak bi uzel one plastike sa volana ? i dal bi tak mogo poć na tehničkom ? :icon_scratch:
mario_f15:
--- Citat: hrvojekovacic - 03 Siječanj, 2010, 18:25:57 ---a jel bi bila kakva kazna ak bi uzel one plastike sa volana ? i dal bi tak mogo poć na tehničkom ? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
??? ???
nekontam te
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju