Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (44/80) > >>

gun_rider:

--- Citat: dhorvat - 26 Studeni, 2009, 19:45:58 ---Ja najčešće kršim ograničenje, bilo u autu ili na skuteru.  :dontknow:

Ali u principu, to znači da ga recimo po Zagrebu krši 99% ljudi pogotovo na Slavonskoj/Zagrebačkoj aveniji  :dontknow:

U autu to i nije nešto ako se voziš 80 gdje je 70 ograničenje, ali na skuteru jest jer nam je svima brzina ograničena na 50 zakonski bez obzira dal na znaku piše više  :icon_thumright:

Da imam A kategoriju, odavno bi Roxa već prebacio na veliku tablicu  :laughing7:

Slalom među aute u principu izbjegavam  ::)

--- Kraj citata ---

zato lipo skineš tablicu ili je sakriješ negdi...i voziš po svojim ograničenjima 8)
iako sumljam da ćeš sa aeroxom preticat i vozit slalom između auta na brzoj cesti di mire brzinu...pa će baš tebe štopat :icon_biggrin:

vktr:
Snimali su na bolonji u podsusedu, a ja već uspio teškim mukama nabrat 90-95, tamo ograničenje 60, dok sam ih ja vidio usprio sam malo ali ne vjerujem da je to pomoglo pošto taj stroj snima daleko, i zaustavilo  me, i kad sam stao, samo mi je reko produži dalje, htio sam ga pitat zašto me zaustavljo opće, ali ipak nisam se usudio da mi nebi još izmislio kaznu neku, jel mi može šta biti, jel me to samo zaustavio jer je mislio da imam malu tablicu pa me pustio kad je vidio veliku ili me samo odjebao jer mu se nije dalo raspravljat samnom neg je samo htio zapamtit tablicu da mi može poslat kaznu?
Može li mi šta bit, jer ipak sam prekoračio nekih 20 kmh ako računamo da je 10 kmh tolerancija

3alfa3:
Multanova bez problema "skine" skuter ili motor, ali u 99% slucajeva fotografira samo vozilo u dolasku (kad si vrlo blizu multanove), a kako naprijed nema tablice, nemas problema. I ne treba joj tablica da bi dala refleksiju jer je multanova radar, a ne laser.

Radar salje valove i gleda kada se oni vracaju (baci kamen u vodu i vidi valove kako idu)  i nista mu ne moze promaknuti za razliku od lasera koji salje samo jednu liniju prema vozilu.

Faba:
ja bas ne krsim propise,jedino  krsim na ono na kaj ne mogu utjecat a to je voznja bez vozacke  :confused5:
Ali zato UVIJEK kaciga na glavi i naravno skut regan

cosa_wp:
ja mal krsim ali to je u granicam normale: tablica pod sicom, serđo na motoru, i nekad ograničenje zanemarim!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju