Općenito > Propisi
Krsenje propisa
gokiSP:
sumnjam bar kod nas ne rade tako..ako snima radarom onda te on odmah zaustavi ili bude jos jedna patrola 500m dalje koja te zaustavi
Bokygs:
Znam da tako rade...
Moguce da je gore bila patrola,jer ima nekih 400m od mene gore autobosno stajaliste na kojem je skoro uvijek patrola i jos nekih 500m dalje je ulaz na autoput gdje cesto stoje,al i danas ih nisam vidio(a i nemogu ih vidit od kuce).
Lik je sjedio u crnom golfu 4 i kraj auta je stajala multanova koja je bila okrenuta prema meni(prednjem dijelu skuta)
Sad ja nisam prosao kraj njega,nego sam 50ak metara prije njegovog auta skrenuo u dvoriste...
mario_f15:
--- Citat: Bokygs - 26 Studeni, 2009, 17:43:35 ---Znam da tako rade...
Moguce da je gore bila patrola,jer ima nekih 400m od mene gore autobosno stajaliste na kojem je skoro uvijek patrola i jos nekih 500m dalje je ulaz na autoput gdje cesto stoje,al i danas ih nisam vidio(a i nemogu ih vidit od kuce).
Lik je sjedio u crnom golfu 4 i kraj auta je stajala multanova koja je bila okrenuta prema meni(prednjem dijelu skuta)
Sad ja nisam prosao kraj njega,nego sam 50ak metara prije njegovog auta skrenuo u dvoriste...
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti ne mogu nista..ako ti nisu vidjeli tablicu..jer nemaju dokaza da si ti vozio i da je tvoj motor... :toothy11: :toothy11:
barem ja mislim da si se izvuko..na kulturan nacin..skrenuvsi u dvoriste :laughing7: :laughing7: :laughing7:
dhorvat:
Ja najčešće kršim ograničenje, bilo u autu ili na skuteru. :dontknow:
Ali u principu, to znači da ga recimo po Zagrebu krši 99% ljudi pogotovo na Slavonskoj/Zagrebačkoj aveniji :dontknow:
U autu to i nije nešto ako se voziš 80 gdje je 70 ograničenje, ali na skuteru jest jer nam je svima brzina ograničena na 50 zakonski bez obzira dal na znaku piše više :icon_thumright:
Da imam A kategoriju, odavno bi Roxa već prebacio na veliku tablicu :laughing7:
Slalom među aute u principu izbjegavam ::)
gokiSP:
toleriraju tih 10 km/h :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju