Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (42/80) > >>

gun_rider:
mora bit da stalno kupiš kazne za ograničenja brzine sa BAUNTIANOM...ako te uhvate naravno :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Nikon:

--- Citat: d3xt3r - 31 Svibanj, 2009, 12:52:10 ---Ja krsim propise cim sjednem na motor posto imam tek 14 a motor vozim vec 3-4 godine tako da... Imo sam skutera po gradu sam se vozio ko lud, nisam imo blokade, retrovizore, tablica pod zicom... Sada imam RS-a koji nije registriran isto se vozikam s njim ko lud... Jedino sto nisam prekrsio od propisa je nosenje kacige... Ona mi je 1 spasila zivot kada sam pogodio auto sa motorom... Od tada ju ne skidam sa glave dok sam na motoru...  ;D

--- Kraj citata ---

necu komentirat sta ti mislim o roditeljima, a i ti nisi bas bistar s tim sta pises..

JAO FACO ... krsis propise... good for you...

--- Citat: gun_rider - 11 Studeni, 2009, 20:22:19 ---mora bit da stalno kupiš kazne za ograničenja brzine sa BAUNTIANOM...ako te uhvate naravno :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zvonkec_92:
a ne pametnjakoviću...da nebi ja možda stajo ko budala u koloni kad se mogu preguravat i vozit po tramvajskoj pruzi po gradu itd.......da vozim po propisima 3 dana nebi stigo tam kam idem..ako te baš interesira 3 puta su me samo uvatili u 2 god.....a ne kao što ti milsiš..........  xD     

gun_rider:
vau...ma ti si moj idol :toothy12:
novi ghost rajder 2009...al na BAUNTIJANU :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Bokygs:
Pitanje jedno  ;D
Otišao se ja malo danas provozati i prešao nekih 35km i krenuo kući.Od centra do kuće (2km) sam isao stalno full gas i posto ima manja nizbrdica 500m prije moje kuće skuter je uhavtio nekih 85-86 po NJEGOVOM SATU.Kad sam skrenuo u dvorište shvatio sam da je 50m dalje od moje kuće stajala policijska multanova i snimala brzinu auta...  :angry7:
Zanima me jesu li oni mene mogli snimit posto odnaprijed skuter nema ravnih reflektirajućih površina poput tablice,jedino imam naljepnicu od tehničkog(al stoji bocno na prednjem blatobranu),a od nazad me nisu snimili tj. nisu mi vidjeli tablicu.btw. nekih 10m ispred mene je isao golf 3 karavan jos vecem brzinom neg ja  :icon_biggrin:

Dal mogu oni meni ikako poslati kaznu bez uslikane tablice...?

Ja osobno mislim da nemogu,al mi jedan frend kaze da mogu  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju