Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (41/80) > >>

d3xt3r:
Ja krsim propise cim sjednem na motor posto imam tek 14 a motor vozim vec 3-4 godine tako da... Imo sam skutera po gradu sam se vozio ko lud, nisam imo blokade, retrovizore, tablica pod zicom... Sada imam RS-a koji nije registriran isto se vozikam s njim ko lud... Jedino sto nisam prekrsio od propisa je nosenje kacige... Ona mi je 1 spasila zivot kada sam pogodio auto sa motorom... Od tada ju ne skidam sa glave dok sam na motoru...  ;D

t.s.s.t:
Ja vozim koliko je gdje ograničenje. Tamo gdje nema table za ograničenje na otvorenoj cesti vozim 70 do 80 km/h. Tablice su na skuteru ali ne na nosaču nego onako ispod po koso pa se baš i ne vide. Kaciga obavezno na glavi. Blokade na skuteru nemam.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: juric_16 - 05 Travanj, 2009, 21:48:45 ---pa kazna za retrovizore je 300 kn,a koja se budala vozi bez retrovizora?

--- Kraj citata ---
75% ljudi na forumu :laughing3:

black-rox:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Lipanj, 2009, 09:18:27 ---75% ljudi na forumu :laughing3:

--- Kraj citata ---
Prije jedno 90% bez hahaha

zvonkec_92:
hahahahah..ja sam vozio po propisima samo u auto školi....po gradu normalno vozim ko i svi..samo kaj sam na svakom semaforu prvi.........a na otvorenoj cesti stiščem ga kolko ide...ne gledam inače table..usporim samo ak vidim drotove a i nekad znam kraj njih proletit....ili kad mi neko blica da usporim.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju