Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (38/80) > >>

giannelli:

--- Citat: Brla - 22 Prosinac, 2008, 20:00:24 ---kacigu uvijek na glavu! ja ni ne pomišljam sjest na motor bez nje.... ove ograničenje brzine ne poštujem jer stalno čarim full gas  :happy6: sve ostalo poštujem pogotovo pješake a nevolim to što auti uopće ne doživljavaju motoriste(čast iznimkama)....neki dan idem na stanicu s motorom i vozim se fino 60-70, ide auto iz drugog smjera a auto iza mene me prestiže ko da mene nema i da se nisam pomakno uz rub ko zna gdje bi danas bio.....

--- Kraj citata ---
ista situacija meni, neka zenska vozila zelenog twinga prestize me na magistrali jos nizbrdica bila, ja isao 70-80, auto iz suprotnog smjera nailazi ja se prvo vozim po sredini i vidim ona glupaca ide prestizati sklonio se uz rub i ona prosla i ocesala me retrovizorom po ruci i nogom dirnuo vrata, kasnije sam je pokusao stic al nisam mogo, cijelo auto bi jom polomio, nerviraju me takvi ljudi.

keko_aprilia:

--- Citat: gianelli - 04 Siječanj, 2009, 01:17:36 ---
--- Citat: Brla - 22 Prosinac, 2008, 20:00:24 ---kacigu uvijek na glavu! ja ni ne pomišljam sjest na motor bez nje.... ove ograničenje brzine ne poštujem jer stalno čarim full gas  :happy6: sve ostalo poštujem pogotovo pješake a nevolim to što auti uopće ne doživljavaju motoriste(čast iznimkama)....neki dan idem na stanicu s motorom i vozim se fino 60-70, ide auto iz drugog smjera a auto iza mene me prestiže ko da mene nema i da se nisam pomakno uz rub ko zna gdje bi danas bio.....

--- Kraj citata ---
ista situacija meni, neka zenska vozila zelenog twinga prestize me na magistrali jos nizbrdica bila, ja isao 70-80, auto iz suprotnog smjera nailazi ja se prvo vozim po sredini i vidim ona glupaca ide prestizati sklonio se uz rub i ona prosla i ocesala me retrovizorom po ruci i nogom dirnuo vrata, kasnije sam je pokusao stic al nisam mogo, cijelo auto bi jom polomio, nerviraju me takvi ljudi.

--- Kraj citata ---
;D kupi supeRRR cool RRRR-a pa ti tamani takve likove i likuse ...budi nas pravednik RRR zakon

dhorvat:

--- Citat: Genesis051 - 03 Studeni, 2008, 18:59:16 ---Za koliko prometnih znate, a da su u njima sudjelovali motoristi na chopperima/cruiserima (a da su sami skrivili prometnu)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

A nažalost ima i skuteraša koji voze kao ti chopperaši. Ali svejedno, rijetko koji vozač večeg vozila poštuje motoristu kao sebi jednakog  :angry7:

Ja se ponašam potpuno isto u autu kao i na motoru kad je u pitanju vozačka kultura. I alergičan sam kad mi netko izleti iz ulice - kao "ti imaš skuter pa ja mogu pred tebe". A vozim potpuno istom brzinom ko da sam u autu ali neznam zašto ljudi misle da je lakše se zaustavit sa skuterom nego sa autom  :icon_scratch:

U takvim situacijama bi radije da mi to "rade" dok sam u autu koji je mnogo puta stabilniji pri kočenju nego skuter. Ali zato Aerox ima dost jaku trubu  :laughing7:

Luka 0101:
Vozači automobila pri sudaru s motoristom prvo pogledaju svoj auto a onda te EVENTUALNO pita jesi li dobro.

Ja kada sam imao saobracajku prije dvije godine, izletio mi je auto i ja sam ga pokupio sa 70.
On je bio kriv.
Ja sam ležao na cesti, gledam u svoj motor (R1), jer nisam se mogao prvi par trenutaka dignuti..
I eto ti mange, izlazi iz auta, niti me pogledao, odma je išao gledati auto i primio se telefona i poceo zivkati svoje frendove..

Jest da se radilo o novo audiju A6 ali j****u mater, mogao sam biti mrtav pa frajer nebi ni skužio...

U nas i na balkanu vrijedi ona TKO JACI, TAJ KACI

dino_sk:
jucer zivi dokaz da na ovom svijetu postoje i super policajci  :headbang: :headbang:

ja i majic_sk se jucer vozikamo ,naganjamo i tako ubijamo dosadu  :laughing9:
i sad skrecemo u ulicu i vidimo murju i sad mi lagano kraj njih i oni nista i mi po gasu kroz centar slalom voznja 90+ km/h
kad vidim ja u retrovizoru da nas netko sustize ,reko evo jos nekog puklo u glavu za divljanjem mi i dalje full gas
kad se on priblizio jos blize ja opet u retrovizor kad ono murja iza nas i rotaciju pale  :toothy12:
i tu ja na kocnicu lagano dam zmigavac da cu stat kad oni mene prelaze i za majicem  :toothy12: tu mi stanemo, izlaze dvojica ,dobro vece dobro vece ,vozacku prometnu mi damo ,sagnu se da vide tablice i vele pa vi ste skroz ispravni  :frajer:
pa reko da jesmo , i na kraju vele majicu da opere tablicu jer nije reflektirala svjetlost pa su zato krenuli za nama jer su mislili da je skut neregistriran i da nemamo vozacke ,vrate papire i kazu sretan put i pazite se ovih divljaka u autima da je njima zakon k**ra* da gledamo vise u retrovizore i da se pazimo i laku noc ,samo polako decki  :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju