Općenito > Propisi
Krsenje propisa
giannelli:
ja mislim da se to vise nece dogadat, cast iznimkama.
mene je neki dan policajac zaustavio, papire vozacku molim, ja nisam nista kod sebe imao, ostalo mi sve u firmi gdje sam na praksi i na minut skocio motorom kupit nesto mestru, on se sagne iza motora pogleda tablicu, pita jel registriran, ja recem naravno u prvom mjesecu jos, imas vozacku? imam. stvarno imas? imam. i pusti me, nije me cak ni ime pito niti ista da provjeri, nego je jednostavno vjerovao. mislim istina je, ali neki bi poceli kaznu pisat iako takve nikad nisam sreo.
nisu svi policajci g#vn#, ali vjerujem da ih je vise nego ovakvih amo rec ''korumpirano-postenim'' koji bi popustili koju sitnicu i slicno.
nego mene zanima, posto su postrozili sad kontrole, cak poceli vodit na vanredne tehnicke, i zapljenjivat skutere po ne ispravnosti, kolika je kazna za takvo sto?
NPR. ako me odvedu na vanredni, i naravno sa svojim skuterom necu proc, kolika bi kazna bila, za skinute blokade, tablicu na nevidljivom mjestu, bez retrovizora?
goga100:
--- Citat: dino_sk - 07 Veljača, 2009, 14:20:34 ---jucer zivi dokaz da na ovom svijetu postoje i super policajci :headbang: :headbang:
ja i majic_sk se jucer vozikamo ,naganjamo i tako ubijamo dosadu :laughing9:
i sad skrecemo u ulicu i vidimo murju i sad mi lagano kraj njih i oni nista i mi po gasu kroz centar slalom voznja 90+ km/h
kad vidim ja u retrovizoru da nas netko sustize ,reko evo jos nekog puklo u glavu za divljanjem mi i dalje full gas
kad se on priblizio jos blize ja opet u retrovizor kad ono murja iza nas i rotaciju pale :toothy12:
i tu ja na kocnicu lagano dam zmigavac da cu stat kad oni mene prelaze i za majicem :toothy12: tu mi stanemo, izlaze dvojica ,dobro vece dobro vece ,vozacku prometnu mi damo ,sagnu se da vide tablice i vele pa vi ste skroz ispravni :frajer:
pa reko da jesmo , i na kraju vele majicu da opere tablicu jer nije reflektirala svjetlost pa su zato krenuli za nama jer su mislili da je skut neregistriran i da nemamo vozacke ,vrate papire i kazu sretan put i pazite se ovih divljaka u autima da je njima zakon k**ra* da gledamo vise u retrovizore i da se pazimo i laku noc ,samo polako decki :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
runner sa mhr replica spuhom da ide 90+ ?????
juric_16:
--- Citat: gianelli - 02 Travanj, 2009, 22:36:34 ---nego mene zanima, posto su postrozili sad kontrole, cak poceli vodit na vanredne tehnicke, i zapljenjivat skutere po ne ispravnosti, kolika je kazna za takvo sto?
NPR. ako me odvedu na vanredni, i naravno sa svojim skuterom necu proc, kolika bi kazna bila, za skinute blokade, tablicu na nevidljivom mjestu, bez retrovizora?
--- Kraj citata ---
pa kazna za retrovizore je 300 kn,a koja se budala vozi bez retrovizora?
giannelli:
a jbg, od prometne su oba dva polupani, a necu kupovat nove serijske jer su odvratni, pa cekam da naletim na neke koji bi se uklopili u skuter.
Dino st:
Jeli se oduzima vozačka za prolaz kroz crveno ili samo novčana kazna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju