Općenito > Propisi
Krsenje propisa
keko_aprilia:
--- Citat: Genesis051 - 01 Studeni, 2008, 12:34:06 ---Jedan moj kolega, te dečke (koji se voze bez kaciga, praktički bosi, itd.) , zove donorima... :laughing7:
Dok je takvih, koji razbiju tintaru (a mogla ih je zaštititi kaciga), oni drugi (koji čekaju organe za presađivanje), nemaju puno za čekati, pogotovo u (ljetnoj) sezoni... :icon_biggrin: :toothy3: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahahaha :notworthy:
skuterFan:
--- Citat: keko_aprilia - 01 Studeni, 2008, 16:11:58 ---
--- Citat: Genesis051 - 01 Studeni, 2008, 12:34:06 ---Jedan moj kolega, te dečke (koji se voze bez kaciga, praktički bosi, itd.) , zove donorima... :laughing7:
Dok je takvih, koji razbiju tintaru (a mogla ih je zaštititi kaciga), oni drugi (koji čekaju organe za presađivanje), nemaju puno za čekati, pogotovo u (ljetnoj) sezoni... :icon_biggrin: :toothy3: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
motoriste jos zovu i davatelji organa...
keko_aprilia:
--- Citat: skuterFan - 01 Studeni, 2008, 16:40:11 ---
--- Citat: keko_aprilia - 01 Studeni, 2008, 16:11:58 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
motoriste jos zovu i davatelji organa...
--- Kraj citata ---
da znan ...a jebes ga mi smo brza lovina ...nedamo se mi
Genesis051:
--- Citat: skuterFan - 01 Studeni, 2008, 16:40:11 ---motoriste jos zovu i davatelji organa...
--- Kraj citata ---
Jest... moguće... ali ne sve... nikako sve...
Ovi navedeni (šminkeri od-caffea-do-caffea-zaštodastavimkacigu/aniobućaminetreba) posebno su izloženi, pa općenito dečki na sportivama...
Za koliko prometnih znate, a da su u njima sudjelovali motoristi na chopperima/cruiserima (a da su sami skrivili prometnu)
Brla:
kacigu uvijek na glavu! ja ni ne pomišljam sjest na motor bez nje.... ove ograničenje brzine ne poštujem jer stalno čarim full gas :happy6: sve ostalo poštujem pogotovo pješake a nevolim to što auti uopće ne doživljavaju motoriste(čast iznimkama)....neki dan idem na stanicu s motorom i vozim se fino 60-70, ide auto iz drugog smjera a auto iza mene me prestiže ko da mene nema i da se nisam pomakno uz rub ko zna gdje bi danas bio.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju