Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Shuco:
--- Citat: Genesis051 - 13 Listopad, 2008, 22:35:02 ---2 Shuco:
Sve to stoji... samo se ne bi složio s tobom da sve to voziš na javnim prometnicama, gdje si "dostupan" svakoj prometnoj patroli (osim ako ti netko u rodu nije "utjecajan", da može poništavat kazne)... Naći će se mlad i nadobudan prometnik, koji ti neće prihvatit "godine iskustva" i "oprat" te za vožnju sa neodgovarajućom kategorijom, a može ti natovarit i odgodu dobivanja veće kategorije... ali to je tvoja odluka...
--- Kraj citata ---
auto vozim na kratkoj relaciji.-i to do zgode. al sad cu ic polagat pa se necu vozit bas po cesti..
a za motor. vozim svud i svagdje.. a malo je bed jel sad su kod nas neki novi panduri došli.. a veze nemam da mi se sredi kazna ak naiđe neki novi. al ovi stariji policajci znam ih 80%.
primjer ja u bircu sjedam na motor stane murja dobar dan vozačku i prometnu molim. veli padur ima on vozačku ja sam ga zaustavio al nema tu kategoriju A neg ima A1. Rekli su mi sam polako..
X-Thug:
skuplje te danas izadje kazna za voznju bez vozacke nego polaganje za istu
keko_aprilia:
sta se tice rukavica one su zakon :) to bi svako na dva kola treba nosit..ahahahahha a najace mi je liti ne da on nema rukavice ikacigu nego on vozi u slusaj sad JAPANKAMA jebale ih japanke kad ga vidin na CBR 1000 RR u japankam cvike suncobranke nagelirana kosa gacice i majicica od malog diteta a on ka celava masa hehehe ...uglavnon ima li zakon protiv tih japanka hehe...a sta ce tice vozacke idenu 1 misec polagat pa cu dobit A 2 sa 18 al cu svejedno kupit zeca boli me k**ra* za njihovih 35 KW aj jebes ih .... :dontknow:....i tako ali dosadsnja iskustva bilo je tu bizanja presrretacima maricama to je bilo uspjesno nikad nije me motor vata ali zato autici jesu to san uvik pobig ali me jednon pandur stopa i to je bila opomena samo kad san dosa na sud ...drugi put kad me stopalo na ybr 125 isto opomena ....a kad me auto skupia sa nsr-a 125 to je bila isto samo opomena pitan se lipo li je bit -18 hehehehehehe :laughing7:
X-Thug:
ako je ka u autu mislin da mora imat zatvorenu nogu da nemze ispast,nesto ala rimljanke,isusovke
Genesis051:
Jedan moj kolega, te dečke (koji se voze bez kaciga, praktički bosi, itd.) , zove donorima... :laughing7:
Dok je takvih, koji razbiju tintaru (a mogla ih je zaštititi kaciga), oni drugi (koji čekaju organe za presađivanje), nemaju puno za čekati, pogotovo u (ljetnoj) sezoni... :icon_biggrin: :toothy3: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju