Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Genesis051:
Ja vjerujem da većini nije lako izdvojit te silne tisuće za vozačku, ali ako je ikako moguće, treba(lo bi) pokušat odmah spičiti i još (oko) 1500 Kn za A (odnosno A2/A1) kategoriju... nećeš ni ti, ni većina ostalih, danas na 50 ccm, vječno voziti 50 ccm...
180fxr:
Ja vec sad vozim 180 a sta ce kasnije bit neznam... Al dobro kazes trebalo bi... ali vecini to nije bitno dok murija ne bubne par tisuca kuna kazne pa se tek onda odluce na to...
Shuco:
a sta da ja kažem? polođio sam a2. 22,08,2007 godine. a vozio sam oce 50,125,600,1000. kad sam položio za a1 ja dođem u sisak stricu pokazat rozu a on vidi i da ključeve od zx9r i veli idemo se vozit.. :notworthy: i tak vozili se mi jedno skoro cijeli dan i dođemo doma i strina.baba,bratic ma pol familije blenulo u njega kao sta si mu dao da on vozi bla bla bla a on im veli. ja sam ženi kupio auto a sebi motor kad god ce bit ok vrijeme vozit će ga. zašto? zato šta želim da stekne iskustva jel kad mu istekne vozačka neželim da si kupi r1 i da ga vidim na groblju.. dečko vozi stvarno oprezno i ima iskustva kolko vidim jako velikog.. :icon_thumright: eto ja od svoje 12.g votim apenjare i to a naučio asm se šaltat na apn 15. i do sad ima dost kilometara na leđima na sportaku i endurcima... auto vozim uredno vec pol godine po cesti i 3 godine po šumama :headbang:
a sad sam sazno da me kaći novi zakon kao neću dobit A kategoriju 22,08,2009.bez obranićenja neg cu dobit a2. a u fazi kupnje ktm 625 sam.. i stvarno naša država je u banani. a ja ču se švercat i sve lijepo.. iskreno na velikom motoru te murja neće ni pogledat..provjereno... :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2008, 16:27:57 ---A sad... kad smo savladali (uglavnom) ta njasra oko kacige... nositi ju, ili ne nositi...
Imam priču br. 2:
Rukavice !...
Pri svakom letu (dok smo svjesni leta-"ateriranja"), ruke su te, koje idu u zaštitu tijela/glave... dakle, "prva linija obrane"... a ruke su tkđ. te, koje su nam dobrodošle pri obavljanju svih (velike većine) svakodnevnih aktivnosti...
Bilo bi jaaaako dobro, kad bi pomaaaalo uveli u običaj i nošenje rukavica... može i onih ljetnih sa otvorenim prstima (dlan je više rizična zona), ali zatvorene su, naravno, bolje...
Probajte tjedan dana (kao ja)... sad se osjećam nesigurno, kad ih zaboravim ili ne stavim... jednostavno sam ih "uveo u svakodnevnu praksu"...
--- Kraj citata ---
e upravo to ,tak je i kod mene bilo sta ce mi ovo ono neda mi ih se nosit al sad nikud bez njih :headbang:
Genesis051:
2 Shuco:
Sve to stoji... samo se ne bi složio s tobom da sve to voziš na javnim prometnicama, gdje si "dostupan" svakoj prometnoj patroli (osim ako ti netko u rodu nije "utjecajan", da može poništavat kazne)... Naći će se mlad i nadobudan prometnik, koji ti neće prihvatit "godine iskustva" i "oprat" te za vožnju sa neodgovarajućom kategorijom, a može ti natovarit i odgodu dobivanja veće kategorije... ali to je tvoja odluka...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju