Općenito > Propisi
Krsenje propisa
igor27:
ne kužim kako imate hrabrosti uopće vozit bez vozačke,kacige,rege i da ne nabrajam.
ja sam jedanput izišao bez kacige i hopa eto ti pandura i popio 500 kn kazne,reko nikad više jbg.
ali to je bilo prije a sada 1000kn samo tako,a o ostalim kaznama da ne govorimo pogotovo oni bez voz. sa 15,16 godina
kaznetina da ti se smrači a o zabrani polaganja(u nekim slučajevima)da ne govorimo.
moje mišljenje ne isplati se riskirati bilo kaj a da nije po zakonu(nije da ga ne kršim heheheh ;D)
ali to je samo moje skromno mišljenje
X-Thug:
ja jedva cekajn da zahladi da mogu nosit jaketu sa stitnicima,inace b s njom i liti vozia da nije prevruce
nikad bez kacige,bez retrovizora i bar malo zastitne opreme na sebi...
ALONSO:
i ja uvik nosin kacigu + u 98% vožnje i bubrežnjak.
a za vrime lita uvik se vozim barem u dugim gačama ili trikvartama u slučaju da padem da iman šta manje masnica i direktnog kontakta s aspafltom, a gore se kao i svi vozin u majci kratkih rukava po gradu šta mi je premrsko jer se osječam totalno nesigurno.
Genesis051:
A sad... kad smo savladali (uglavnom) ta njasra oko kacige... nositi ju, ili ne nositi...
Imam priču br. 2:
Rukavice !...
Pri svakom letu (dok smo svjesni leta-"ateriranja"), ruke su te, koje idu u zaštitu tijela/glave... dakle, "prva linija obrane"... a ruke su tkđ. te, koje su nam dobrodošle pri obavljanju svih (velike većine) svakodnevnih aktivnosti...
Bilo bi jaaaako dobro, kad bi pomaaaalo uveli u običaj i nošenje rukavica... može i onih ljetnih sa otvorenim prstima (dlan je više rizična zona), ali zatvorene su, naravno, bolje...
Probajte tjedan dana (kao ja)... sad se osjećam nesigurno, kad ih zaboravim ili ne stavim... jednostavno sam ih "uveo u svakodnevnu praksu"...
180fxr:
Ovo za rukavice je istina,kad se naviknes puno si sigurniji s njima!!! A o propisima.... ja osobno necu ic sad polagat jer mi je glupo kad idem za auto u 12 mj. pa se sad vozim sa svom opremom i regom samo eto fali mi vozacka.... :jumping:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju